Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok rendes férfit aki családot is akar?
nem a 100.000 ft-on volt a hangsúly, hanem azon, Hogy HOVÁ JÖN A GYEREK! Hogy legyen egy biztos hely egy biztos jövedelem.
És hát lényeg h mind a 2 fél akarja azt a gyereket...mert ha csak az 1-ik az nem jó.
A másik lényeg az, hogy "egy férfi nem csak akkor rendes illetve érett vagy normális ha családot akar"
A gyereknek volna hová jönnie :)
Csak mindig mellé fogok.
Rendes a pasi meg minden, de én már családot akarok ....
Na ,mindegy :) A válaszokból elég is volt ,köszönöm mindenkinek :)
Más se tudna már mást írni ..:)
hát nem....
de ne add fel! biztosan van ilyen.
Lehet hogy nem az első pasi lesz ilyen akit majd legközelebb megismersz hanem a 10. ezért nem szabad 1 pasi vagy egy nő után feladni a dolgokat :)
Asot :)
Köszi :) :) :)
Valószínűleg ugyanott, ahol a rendes lányok, akik családot akarnak: otthon a párjukkal.
Komolyra fordítva a szót: jobb esetben egy férfi 30 év alatt eljut oda, hogy családalapításra adja a fejét, de hacsak nem vág belé az érzés, hogy téged akar gyermekei anyjának kell pár éve, (és pár hullámvölgy,) hogy ezt bevállalja. És azért az utóbbi a gyakoribb eset.
34 vagyok és nem akarok gyereket. Soha. Nem érdekel.
34 ffi
26-os.
Jah voltam már én itt "otthon a párommal " mégse akart családot :)
De köszi a választ :) akkor maradok a 30-as korosztálynál :D
27-es. Te miért nem akarsz soha gyereket? Pedig egy áldás :)
#26 vagyok
Először ne értettem amit írtál, de aztán elolvastam a saját válaszom, és értelmet nyert a tiéd is. Ebből is látszik, nem kellene rám hallgatnod.
Keress egy épphogy huszonévest, akit az ifjonti hév, és a szerelem elbolondít annyira, hogy mostazonnal gyereket akar tőled. Vagy még inkább: próbálkozz késő harmincasoknál, azok már nem vesztegetik azzal az időt, hogy kitalálják, működne-e, hanem inkább kihasználják az adódó lehetőséget. :D
ÁÁÁÁ utána egyedül maradjak a gyerekkel ? ennyi erővel adhatnák fel egy hírdetést hogy csináljon valaki nekem egy gyereket :D :D :D
A 30as nem gondolkodó sem jó.....ajaj lehet bennem van a hiba? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!