Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok rendes férfit aki családot is akar?
Nincs benned hiba, csak türelmetlen vagy. A fejedbe vetted, hogy gyereket akarsz, és rágörcsöltél a témára. Ha okosan akarod csinálni, úgyis évekbe telik, ha gyorsan akkor meg vatera nézd meg, hátha van apukakereső rovat.
Gondolom nem az az egy-két férfi vesz csak körül, akikből leszűrted, hogy a generációnk csak tutyi-mutyi alakokból áll, szóval ha tényleg te vagy a szép és okos lány, ahogy mondtad, nem jelenthet számodra problémát egy normálisat találni.
Ui.: Viszont ha már az első randikon gyerekneveket válogatsz, ami passzol a kiválasztott vezetéknevéhez, akkor mégis benned van a hiba.
Kedves Kérdező!
Továbbra is #26 vagyok, #31 lehet rám értette, úgyhogy inkább ne vedd magadra.
#27 vagyok
Azért mert nem érzem a késztetést és idegesítenek. Megszoktam a teljes függetlenséget. Nekem nincs biológiai órám, nem hiszek a házasságban a szerelem pedig gyorsan elmúlik. Kérdés?
34-es
Igazad van türelmetlen vagyok, mert rágörcsöltem a témára.
Igen, nem egy pasi vesz körül...de,akik körülvesznek abból csak 1et tudnák elképzelni gyermekem apjának, de vele mégse akarom :D
Ui: Sose nézegettem vagy mondogattam gyerekneveket hogy mi mihez illik,és házasságról se szoktam beszélni még 1 év után se..csak mégsincs meg az akit keresek.
26-os :)
A 31-es féléket ,igazából észre se kéne vennünk :)
27-es.
Érdekes a felfogásod,bizos szar gyerekkorod lehett.Majd ha leszel 60éves és egyedül vagy mint a kisújjad,akkor majd észhez kapsz de hiába,mert keserűn és magányosan fogsz meghalni .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!