Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pár napja járok egy sráccal....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pár napja járok egy sráccal. Hónap végén lesz a névnapja. Mit vegyek neki?

Figyelt kérdés
Mármint ilyen kevés idő alatt, nem tudom, mit kellene vennem neki. Az ajándék kaliberére gondolok.
2012. jún. 16. 16:44
 1/5 anonim ***** válasza:

szerintem ha mindenféleképp akarsz valamit venni, akkor valami apróságot. esetleg egy tábla csokit.

de ez attól is függ, hogy náluk szokás-e ezt úgymond megünnepelni.

mi a párommal sose vettünk egymásnak ajándékot névnapra.

2012. jún. 16. 16:55
 2/5 anonim válasza:
Valamiféle alkoholt (ami jó minőségű és ez az árán is látszik), szerintem ennek minden pasi örülne :)
2012. jún. 16. 16:56
 3/5 anonim ***** válasza:

első vagyok.

a jó minőségű alkoholok elég sokba kerülnek, és amúgy is túlzásnak tartom egy névnapra, főleg ilyen rövid idő után.

2012. jún. 16. 17:00
 4/5 anonim ***** válasza:

ez attól is függ, hogy hány évesek vagytok persze.

a bor szerintem alapból jó ötlet lenne, de ahhoz még kevés ideje jártok, úgyhogy szerintem azt ne. mi a párommal mindig valami olyat veszünk egymásnak, aminek érzelmi jelentése van. ha mondjuk van egy-két olyan poén, vagy téma, amin csak mi tudunk jól szórakozni, mert emlékeztet egy korábbi szituációra, vagy ilyesmire, és meglátok valamit amiről rögtön az jut eszembe, és tudom, hogy neki is az fog, akkor azt szívesen megveszem. bár mi inkább a vicces ajándékok vagy a romantikázós ajándékok hívei vagyunk, nem a hasznoséi. de mivel még nem jártok olyan hosszú ideje, szerintem ezek a tipikus névnapi ajándékok is megteszik (pl. csoki, bor, valamilyen ruha, kulcstartó, hűtőmágnes, plüss, stb.)

2012. jún. 16. 17:09
 5/5 A kérdező kommentje:
Én 20, Ő 21
2012. jún. 16. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!