Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti járnátok egy sánta sráccal?
Figyelt kérdés
Nemrég ért egy elég csúnya baleset, és sajnos úgy néz ki, hogy egy időre kénytelen leszek járó bottal menni... Sajnos nélküle kicsit sántikálok (nem durván, de azért észrevehető), kicsit elvagyok szomorodva ez maitt, de sajnos ezt dobta a gép, szóval alkalmazkodnom kell. Egyébként egy tök normális, humoros srác vagyok és egész jól kijövök a csajokkal, csak nem merek közeledni...
Mit tanácsoltok?
20/F
2012. jún. 12. 15:17
1/7 anonim válasza:
Játszunk egy Cod4-et GameRangeren ;)
2/7 anonim válasza:
nekem ez nem lenne akadály, főleg, ha csak egy rövid ideig tart, mint nálad. nézd, nekem sok osztálytársam sportol, annyi mankóval sántikáló embert láttam már, hogy csak na.
3/7 anonim válasza:
Egy időre, szóval nem végleges. Ne játszd el a hattyú halálát.
4/7 anonim válasza:
Az en parom a kapcsolatunk elejen "santult" le egy motorbalesetben. Ettol meg o maradt eletem szerelme.
5/7 anonim válasza:
szerintem ,ha egy lány emiatt nem akar veled bármit is akkor nem érdemes vele foglalkozni
6/7 jin válasza:
Sajátítani örökre fog csak a bot ideiglenes....
Szerintem erre gondolt.
7/7 anonim válasza:
Szia!
Egy lány vagyok aki járna veled ilyen állapotban.
Ha aranyos vagy ahogy leírtad magad akkor semmi gond nem lesz.Én biztosan nem figyelnék ilyen apróságra!Egyébként jobbulást kívánok neked!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!