Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak most? Járnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak most? Járnátok egy ilyen sráccal a helyemben?

Figyelt kérdés

Nagyon régóta(több éve) tetszik egy srác,aki eddig felém sem nézett,de volt a gimiben egy buli (idén kezdtem a gimit,Ő 10.-es) és ott egy asztalhoz ültünk le és végig együtt voltunk,beszélgettünk,táncoltunk.

Az egyik ismerőse mondta,hogy azóta tetszem neki.

De nem tudom,hogy mit csináljak,mert Ő a nagymenők közé tartozik,mindenkivel jóban van,aki számít,de sokak szerint túlságosan is sznob és önimádó(pl. nem száll semmilyen tömegközlekedési eszközre,nem eszik gyorsétterembe,irritálják a 'noname' dolgok az elmondása szerint,csak márkás dolgokat használ),de viszont nagyon helyes és imádni való.

2 napja voltam moziba és Ő is ott volt és mondta,hogy lesz egy szilveszteri buli az egyik barátjánál és talán mehetnék vele.

Azt mondtam neki,hogy még megbeszélem anyáékkal,de nem tudom,hogy mit csináljak...

Arra várok már 4 éve,hogy elmehessek vele valahová,de most valahogy megijedtem.

Sokan szeretik,de sokan is utálják,mert eléggé kihasználja az embereket.

2011. dec. 23. 11:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Puding próbája az evés.

Viszont az nem baj,ha valaki megosztó személyiség.Szerintem menj el vele és kiderül.

20l

2011. dec. 23. 11:53
 2/13 anonim ***** válasza:
Én ugyan nem vagyok lány, de ha lenne egy csaj, aki ilyen tulajdonságokkal rendelkezik, akkor a közelébe se mennék, bármennyire tetszik. Az meg, hogy megdugd - mivel lány vagy - neked nem opció, szóval...
2011. dec. 23. 11:53
 3/13 anonim ***** válasza:
Az jó dolog ha sokan szeretik az már kevésbé hogy sokan utálják de itt most egy a lényeg!Te szereted?Ne csak a külsőre építs,én például sose járnék egy ilyen csajjal.14/F
2011. dec. 23. 11:54
 4/13 A kérdező kommentje:

Persze,hogy szeretem...

De a suliban szinte az összes lánynak tetszik valamilyen szinten ezt Ő ki is használja,mert elég gyakran van új barátnője. :S

2011. dec. 23. 12:01
 5/13 anonim ***** válasza:

Ebben az esetben a választásaid (az általad leírt tények alapján, de csak feltételezések)

a.) Elmész vele a buliba, esetleg összejöttök, nyilván megteszel *mindent* hogy megtartsd (ajánlom figyelmedbe kérdésed utolsó mondatát)

b.) Elkerülöd, nagy fájdalmak árán elfelejted, és majd egyszer jön egy olyan fiú, aki tetszik, és mellé nem egy ilyen nagyképű hülyegyerek.

Te döntesz.

2011. dec. 23. 12:07
 6/13 anonim ***** válasza:
be akar töcskölni. szereti a naiv kislányokat?
2011. dec. 23. 12:45
 7/13 anonim ***** válasza:
Nem lesz belőle semmi jó, de te el fogsz menni vele, mert jól néz ki és menő.
2011. dec. 23. 12:48
 8/13 anonim ***** válasza:
honnan tudod hogy el fog menni? lehet béna a csávó.
2011. dec. 23. 12:49
 9/13 anonim ***** válasza:

"Ő a nagymenők közé tartozik" - semmi nagymenőség nem jut eszembe, amire egy tizedikes gimis képes lehet. Legfeljebb a többiek azt hiszik, hogy nagymenő. De valójában egy kisfiú aki a szülei pénzén élősködik.

Sznob, önimádó, nem utazik tömegközlekedéssel, csak márkás dolgokat használ... egyértelműen egy elkényeztetett újgazdag szülők irritáló kis fiacskájáról van szó.

Nekem gimiben kinyílt a bicska a zsebemben az ilyenektől. Az életről semmit sem tudnak, de osztják az észt, menőznek, a szüleik pénzén márkás dolgokat vesznek, lányokra költik, közben ugyanolyan kis kopasz tökű gyerekek, mint a többiek.

Én kihagynám ez a srácot, nagyon messzire elkerülöm még a fajtáját is.

Valószínűleg csak meg akarja fektetni a kérdező lányt és van egy olyan érzésem, hogy sikerülni is fog neki.

2011. dec. 23. 14:06
 10/13 anonim ***** válasza:
12:49 Onnan, h minden csajnak elég, ha a pasi jól néz ki és menő. Na jó, van akinek az is fontos, h legyen pénze.
2011. dec. 23. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!