Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak most? Járnátok egy ilyen sráccal a helyemben?
Nagyon régóta(több éve) tetszik egy srác,aki eddig felém sem nézett,de volt a gimiben egy buli (idén kezdtem a gimit,Ő 10.-es) és ott egy asztalhoz ültünk le és végig együtt voltunk,beszélgettünk,táncoltunk.
Az egyik ismerőse mondta,hogy azóta tetszem neki.
De nem tudom,hogy mit csináljak,mert Ő a nagymenők közé tartozik,mindenkivel jóban van,aki számít,de sokak szerint túlságosan is sznob és önimádó(pl. nem száll semmilyen tömegközlekedési eszközre,nem eszik gyorsétterembe,irritálják a 'noname' dolgok az elmondása szerint,csak márkás dolgokat használ),de viszont nagyon helyes és imádni való.
2 napja voltam moziba és Ő is ott volt és mondta,hogy lesz egy szilveszteri buli az egyik barátjánál és talán mehetnék vele.
Azt mondtam neki,hogy még megbeszélem anyáékkal,de nem tudom,hogy mit csináljak...
Arra várok már 4 éve,hogy elmehessek vele valahová,de most valahogy megijedtem.
Sokan szeretik,de sokan is utálják,mert eléggé kihasználja az embereket.
Szerintem menj el vele. Főleg ha csúnya vagy! En menő voltam a gimiben. Nem spanoltam suttyó segedmunkas kölkökkel. Kaptam kocsit a szüleimtől, markas cuccokat hordtam. Volt 3 baratom. A csajok kesz voltak tőlünk. Mondjuk gimiben 4 et fektettem le. Egyszer a spanokkal 4.ben egy buliban szanalom estet csinaltunk es smarolni kellett rusnya csajokkal. Nem en nyertem hanem a haverom. Megfektetett egy csajt a szertarban. Nagyon ronda volt, de a csunya lanyok nagyon halasak. Szoval ne hallgass a szegenyekre. Fogadd el hogy menő a sávó es jo lesz az oldalan mutatkoznod. az egyik csajom azt mondta olyan vagOk neki mint egy szep taska :) irigy minden csaj rá! Ha meg szep vagy akkor az főnyeremeny :)
Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!