Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnő névnapja vagy egy kollégákkal való
focimeccs?
attól függ mennyi ideje tart a kapcsolat. ha 1 hónapja, akk focimeccs. persze felköszönteném a csajt (ajándék stb), de 1 hónap azért nem hosszú idő.
de ha pl több mint 1 év akk a meccset hanyagolnám.
2012. jún. 4. 17:48
ha fontos a barátnőd akkor ő ha nem akkor a spanok. de számits rá hogy a csajod akkor nagyon be rág ha a névnapján inkább a haverokkal vagy. szerintem kibirnak nélküled egy meccset.
2012. jún. 4. 17:49
3/10 A kérdező kommentje:
Amelyikhez kedved van.......ha focizni akarsz menj oda,mert ha névnapozni mész,szarul érzed majd magad a foci miatt,és fordítva.....
2012. jún. 4. 17:50
lassan 3 éve? akkor nem kérdés hogy a csajod! lesz még kanos estétek de egy évbe csak egyszer van a csajnak névnapja
2012. jún. 4. 17:51
Ez nagyon sok mindenen múlik, pl mennyire komoly az a focimeccs (van tétje, vagy csak sörmeccs), mekkora a távolság, van e valami program a névnapra stb. Ha tényleg egy komolyabban vett bajnokságról van szó, ahol kellek, akkor megünnepelem később a lányt, és KÁRPÓTOLOM a késlekedésért. Ha pl csak csapatépítő fociról van szó, és mondjuk valami komolyabb összejövetel van a lány szüleinél pl, akkor egyértelműen odamegyek. De legfőképp, ha egy mód van rá, leszarom a távolságot és a meccs után felkerekedek, hogy megköszöntsem a barátnőmet; egy focimeccs nem egy egész hétvégés program.
2012. jún. 4. 17:56
miért nem megy a barátnőd is focizni? Vagy megnézné a meccset?
2012. jún. 4. 18:01
Én a csajt választanám..
Mondjuk a focié nem vagyok oda...
Én aztcsinálnám vennék vallami ajándékot a csajnak oszt a mecset meg megnézném felvételről másnap. Vagy bepótolnám a legközelebbi hétvégén.. De ha a te barátnőd a te névnapodat sem veszi figyelembe akkor nyilván focimeccs!
2012. jún. 4. 18:04
9/10 A kérdező kommentje:
Komolyabb meccsről van szó, van neki tétje és a gond az, hogy már elígérkeztem a haveroknak. A barátnőm meg most kezd kiakadni. Eljönni biztos nem fog rá.
Ha van kereseted, akkor "kárpótlásul" jövő hétre ígérj be neki egy közös wellness hétvégét, ami csak róla, a névnapjáról fog szólni. Ennek biztos örülne.
Bár én (lányként) nem értem mit kell ennyit kihozni egy névnapból. Volt olyan, hogy én is, meg a párom is elfelejtettük, hogy aznap névnapom van. Hát vicces volt pár nap múlva "ráébredni" a dologra..:D
2012. jún. 4. 18:15
Kapcsolódó kérdések: