Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lány az olyan aki nem heveri ki a szakítást hanem egyből egy másik sráccal kavar?
gondolom Te az vagy, akivel szakítottak.
hát, erre a csajra mondják, hogy k**va
de azért 15 éves csajtól még ne várjunk el sokat...
Az én szememben az ilyen egy ri.banc, de hát a mai világban már minden megtörténik. :|
19/L
Milyen lány az olyan?
Hát, összezavarodott, elkeseredett, menekülő, fejét homokba dugó.
Olyan aki nem tud szembenézni a fájdalommal, vagy a csalódással, vagy talán nem is akar hisz még fiatal, miért bszná el pont ezzel a nyarat.
Talán ő csinálja jól! baromság időt tölteni a múlt szortírozásával, feldolgozásával, a gyásszal is.
Gyorsan kell felejteni, és megélni a jelent amennyire csak lehet, mert aztán eljöna nap amikor már nincs jövő.
Na a sok erkölcsi aranyszobornak:
egyik barátnőm bizony ezt csinálta, nem értem miért kell ribancozni rögtön, történet előismerete nélkül.
Ő a drága párját rajtakapta egy "jó ismerősével".
Visszajelzés kellett neki és tombolás, bulizás. Én vigasztaltam, a lány messziről sem ribanc. Cska így tudta feldolgozni.
Mind mások vagyunk.
Mondjuk a 24 ées srác meg a 15 éves lány hááát...
Enyhén liliomtiprás.
Szerintem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!