Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az szemétség, hogy én egy olyan sráccal beszélgetek akinek van barátnője?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik egy srác és sokat szoktunk beszélgetni Facebookon. És már több mindenki is mondta hogy tetszem neki. De az a baj hogy barátnője van. Szerintetek nagy szemétség hogy beszélgetek vele miközben ő egy másik lánnyal jár ? :/2012. jún. 9. 15:28
1/7 anonim válasza:
Ha ő folytatja a beszélgetést és tetszel neki akkor nem szereti a barátnőjét ezáltal tök mindegy akár ott is hagyhatja és kész mond meg neki is
2/7 anonim válasza:
Ha nem startolsz rá, csak beszélgettek, akkor nem gáz.
3/7 anonim válasza:
Az, hogy "beszelget", nem jelent semmit, reszedrol sem bun. Es meg ha tenyleg tetszel is neki, nem biztos, hogy jobbnak talal a baratnojenel.
Szal beszelgess csak nyugodtan...
4/7 MuGlY válasza:
Nalunk fuknal van egy szabaj ne hajts mas baratnojere... Szerintem ez ellenkezoleg is ervenyes.. Ha veled besz akkor nem figyel elegge a baratnojere.. szerintem szalj le rolla minel hamarabb ha nem akarsz lelki furdalast erezni ezek utan... Vagy varj... Nincs lelkifurdalasod... Szallj le a csavorol...
5/7 Traune válasza:
nem az. mért lenne? a csávó dolga eldönteni hogy mit akar. nem a tiéd :) amugy meg nekem is van barátnőm mégis beszélgetnek velem sokat. mégsem csukhatják le mindet.
6/7 anonim válasza:
Így, h ez a szitu, és tudod, h van is bnője: igen, szemétség!
Ha nem akarnátok semmit a másiktól, akkor nem lenne gond. de így... én már voltam az a lány, aki a barátnő, és hidd el, nagy szemétség. Akkor vagy szakítson a lánnyal, és ezt mondd is meg a srácnak, vagy hagyjátok ezt abba! Te mit éreznél, ha a pasid tenné ezt Veled? A hátad mögött ki tudja mikről beszélgetne? Rosszul esne, nem? Nincs azzal semmi gond, ha egymást akarjátok, de előbb szakítson a lánnyal. Ez így tisztességes!
7/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2012. jún. 9. 21:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!