Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejön egy csaj ha beszélgetek vele hogy tudnám könnyen a tudtára adni hogy van pénzem?
Valahogy úgy, hogy megtudja, de ne úgy hogy közvetlenül én elmondom... Hogy lehet beszéd közben ilyenre utalásokat tenni stb...
a "nem a pénz számít" szövegeket légyszives hagyjuk lehetőleg csak olyan írjon akinek van valami normális 5lete vagy esetleg hasonló cipőben jár.
Hát akkor azt mondd neki, ami szerinted azt jelenti.
Egyébként meg vidd drága étterembe, menő autóval menj érte, vegyél neki virágot az első randira, és teszemazt panaszkodj, hogy elromlott a mosógép vagy akármi, és egy vagyon volt megcsináltatni, még szerencse, hogy ilyen jól keresel, és megtehetetd, hogy akármilyen vészhelyzet jüön, ki tudsz fizetni egy ekkora összeget. Meséld el, hogy a szüleidnek segítettél a végtörlesztésben... panasz... blablabla, nem tudom, mi lenne, ha nem keresnék ilyen jól.
Lány vagyok, de jó néhány sráccal találkoztam már, aki ezzel akart bevágódni, mondjuk rólam leperegnek ezek a megjegyzések, mert tényleg nem számít a pénz. És ha srác lennék, nem is járnék olyannal, akinek igen...
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!