Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? Szakítsak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Szakítsak vele? (Csodás bemutatkozás -. -")

Figyelt kérdés

Nem rég volt nálunk először a barátom. Úgy gondoltam, h talán könnyebb, ha akkor hívom el, amikor baráti összejövetel van.

A lényeg: sikerült jól berúgnia, egyfolytában apámmal és a haverjaival lógott, h "bevágódjon", csak olyan dolgokat mondott, amit korábban megkértem, h mellőzzön (főleg a bemutatkozásnál!), nem is keresett, még akkor sem ha több mint egy órán keresztül eltűntem, de ha véletlenül rám talált (és épp nem sietett vissza apámékhoz), akkor jött a szöveg, h mennyire hiányoztam neki, és mennyire szeret. Úgy viselkedett, mint azok az emberek, akiknek nem szívesen vagyok a társaságában (a családom és a barátaim se). Be nem állt a szája és csak ontotta magából a hülyeségeit.

Én eddig nem ilyennek ismertem. Ismerem a hülyeségeit, de még sosem volt ennyire paraszt. A szüleim szerint megvezet, és már attól tartanak, hogy "minden barátom ilyen" az egyetemen.

Most iszonyatosan dühös vagyok, ezért nem tudok tisztán gondolkodni. Kíváncsi vagyok rá, h külső szemlélőként mit gondoltok a helyzetről.

2012. jún. 16. 10:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Könnyen lehet, hogy az előző válaszolónak igaza van, de számomra úgy tűnik a jelenlegi barátod egy tahó, ha nem kontrollálja magát. Keress egy olyat, aki részegen is méltó hozzád.
2012. jún. 16. 11:15
 12/17 anonim ***** válasza:
23%
szerintem nagy hülyeség volt az egész nagycsaládhoz odavinni... kicsit végig gondolhattad volna azért... pont hogy te hoztad ezzel szar helyzetbe, hogy mindenkinek megpróbált megfelelni és valószínűleg ezért is ivott ennyit, hogy megszűnjenek a gátlásai és kicsit jobban érezze magát. 17/F
2012. jún. 16. 11:15
 13/17 anonim ***** válasza:
akkor mondd el neki, a véleményed, hogy mégis mit kellene tennie, hogy normálisnak tűnjön a szüleid szemében! :) gondolom, hogy szereted és ezért jutottatok már el olyan szintre, hogy megtörténjen a bemutatás is! :) beszéld meg vele és adj neki még egy esélyt! (amúgy meg szerintem az ilyen baráti összejövetelek nem pont ideálisak egy ilyen bemutatkozásra... :/ )
2012. jún. 16. 11:17
 14/17 A kérdező kommentje:
Nem úgy vettem észre, mintha gátlásos lett volna, vagy zavarban lett volna (Józan állapotában)
2012. jún. 16. 11:18
 15/17 anonim ***** válasza:
de mondom, hogy adj neki még egy esélyt! ha akkor is elb*ssza, akkor mehet a levesbe... amúgy amikor én hasonló helyzetben voltam akkor rajtam sem látszódott az idegesség, pedig k*rvára az voltam... (csak nekem van egy olyan hülye szokásom, hogy férfi létemre szinte utálok inni :D ezért ha vmi hasonló helyzetbe kerülnék akkor sem innék, max 1-2 sör és az nekem bőven elég) dehát ugyebár ritka az ilyen férfi :) meg szerintem sem normális valahol, hogy nem szeretek inni :D dehát ilyen vagyok...
2012. jún. 16. 11:23
 16/17 anonim ***** válasza:

A párod jelenleg hogy vélekedik a dologról? Bánja, hogy így viselkedett, vagy nem érti miért vagy/vagytok kiakadva? Azért ezen rengeteg múlik szerintem. Az én párom is volt már nálunk ilyen buliban, kínálgatták is mindenfélével, ivott is, de azért végig megőrizte önmagát. Ha úgy viselkedett volna, mint haverokkal szokott, amikor iszik, valószínűleg az első durvább jelek után félrehúztam volna és felvilágosítottam volna, hogy nem a haverjainál van, illene kontrollálnia a viselkedését, ha nem akar innentől kezdve a szüleim tiltása mellett velem járni...

Én azt mondom, hogy ami megtörtén, az már megtörtént, de átérzem a helyzetedet én is ki lennék rá bukva nagyon. A szüleimnek elmagyaráznám, hogy én sem ismertem ezt az oldalát és ég miatta a pofám, de megpróbálom ezt megbeszélni vele.

Innentől kezdve azon múlna, hogy ő hogyan vélekedik a viselkedéséről. Ha über menőnek érezte, akkor otthagynám, mert ha a szüleid társaságában nem tudott tiszteletteljesen viselkedni, akkor lépten nyomon be fog égetni ezzel a feltűnősködéssel, ha kicsit is iszik. (elég ha arra gondolunk, hogy elkerülhetetlen, hogy ne kelljen majd néha együtt ballagásra, diplomaosztóra, lagzira, vagy bármire menni, ahol szintén van alkohol). Ergo ha nem érzi gáznak azt, ahogy viselkedett, akkor kiraknám, nekem nem ilyen pasi kell.

A párom ugyanilyen a haveri társaságában, nekem már ezt látván is hányingerem lett, de megértem és ha a haverjai így szeretik ám viselkedjen velük úgy, ahogy akar, én nem szólok bele, elfogadom. Viszont ha a szüleim előtt venné fel ezt a stílust, akkor igen gyorsan leállítanám. Szerintem ez tiszteletlenség, én sem viselkedek úgy az ő szüleivel, mint a haverjaimmal, pedig igazán jó a kapcsolatom velük. Azért így vagy úgy de a tiszteletet akkor is meg kell adni!

2012. jún. 16. 11:53
 17/17 A kérdező kommentje:

Próbáltam leállítani, de csak azt hajtogatta, h ezzel be tud vágódni, és hogy már mennyire bevágódott. Megmondtam neki, h nem barátokat szerezni jött, hanem azért, h megismerkedjen a szüleimmel.

Miután józanodott egy kicsit belátta, h mekkora barom volt.

2012. jún. 16. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!