Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bemutatkozás. De mégis hogyan?!
Tisztelt Olvasó!
14 éves vagyok, és a napokban volt egy hónapja hogy összejöttünk a barátommal(16). Ez mind szép és jó, de mivel most volt a születésnapja eljönnek hozzá a haverjai,és be szeretne mutatni nekik.(A fiúk 16-17 évesek)A szülőkön már túl vagyunk...:)
Hogy illik ilyenkor?:S
Úgy értem egy idő után feloldódok meg ilyesmi...
De mégis, puszi?Kézfogás?
-lehet semmiségnek tűnik,de nekem sokat jelent,kérlek kíméljetek a bugyuta válaszoktól...:)-
Szerintem a szülői bemutatkozás rosszabb :) Szóval, ha azt túlélted hidd el ezt is :)
Erre szerintem nem lehet készülni. Ahogy a helyzet hozza.
Nyilván ha ők hajolnak pusziért, akkor adsz nekik, de ha nem, akkor te se erőltesd.
Mondd csak a neved, és várd mit és hogyan reagálnak.
A lényeg, hogy maradj laza:)
Hajrá:)
20:11:Nagyon köszönöm,szerintem is beszélni fogok vele,de nem verem nagy dobra...csak úgy mellékesen.^^ nem szeretnék HP. lenni.:D
20:13:Egyre több önbizalmat kapok tőletek.:)Laza leszek.:D
A szülők simán mentek,bár az elején parás volt...:D nagyon köszönöm mindkettőtöknek.Jó benyomást szeretnék tenni...mert ugye azért az is számít hogy mit mond a haver, vagy hát, biztos befolyásolja...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!