Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Szakítsak vele? (Csodás bemutatkozás -. -")
Nem rég volt nálunk először a barátom. Úgy gondoltam, h talán könnyebb, ha akkor hívom el, amikor baráti összejövetel van.
A lényeg: sikerült jól berúgnia, egyfolytában apámmal és a haverjaival lógott, h "bevágódjon", csak olyan dolgokat mondott, amit korábban megkértem, h mellőzzön (főleg a bemutatkozásnál!), nem is keresett, még akkor sem ha több mint egy órán keresztül eltűntem, de ha véletlenül rám talált (és épp nem sietett vissza apámékhoz), akkor jött a szöveg, h mennyire hiányoztam neki, és mennyire szeret. Úgy viselkedett, mint azok az emberek, akiknek nem szívesen vagyok a társaságában (a családom és a barátaim se). Be nem állt a szája és csak ontotta magából a hülyeségeit.
Én eddig nem ilyennek ismertem. Ismerem a hülyeségeit, de még sosem volt ennyire paraszt. A szüleim szerint megvezet, és már attól tartanak, hogy "minden barátom ilyen" az egyetemen.
Most iszonyatosan dühös vagyok, ezért nem tudok tisztán gondolkodni. Kíváncsi vagyok rá, h külső szemlélőként mit gondoltok a helyzetről.
számomra ez undorító, alapból meg kéne kímélnie téged a részeg énjétől tiszteletből
fontos, hogy a családod is kedvelje, és ez valóban elég csúnya bemutatkozás volt. ráadásul úgy néz ki, nem érdekelte annyira, hogy jó benyomást keltsen, lehet, hogy nem gondolja komolyan a kapcsolatot
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!