Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a párom tiltja a szilikonme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párom tiltja a szilikonmell ötletét, miért gyengül el a hangja, ha nagymellű lány jön szembe?

Figyelt kérdés

mert állítólag neki nem tetszik a nagy mell, és szereti a kismellű nőket, örüljek, hogy tetszem neki,meg ilyeneket mond.

de nekem semmi önbizalmam nincs ettől, ráadásul a haverjai összes barátnője akkora mellű, hogy 3-4-et kitennének egyszerre és velük kellene menni nyaralni, minden évben ezzel húz a párom.

ja és előttük meg kihúzza magát, meg mélyebb hangra vált,játsza az agyát :(

akkor nekem miért akar "rosszat"?

2012. jún. 14. 18:20
1 2
 11/12 anonim válasza:

ha a barátod ilyen féltékeny, nem érdemel meg.

szakíts vele te, és ha zavar a kis melled, akkor spórolj össze egy szilikonműtétre, és majd nézhet utánad a hülyéje!!

2012. júl. 1. 16:00
 12/12 Hanariko ***** válasza:
én már élből arra tippeltem volna, hogy csak elnyom téged, közben meg csorgatja a nyálát a nagy mellekre. Persze szép is lenne, ha csak félt meg minden, biztos van ilyen is, de a kommentjeiből kiderül, hogy egyértelműen nem tisztel, elnyom és csak rombolja az önbizalmas. Dobd ki, de nagyon gyorsan, viszont a műtétet is gondold meg.
2012. júl. 1. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!