Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párom tiltja a szilikonmell ötletét, miért gyengül el a hangja, ha nagymellű lány jön szembe?
mert állítólag neki nem tetszik a nagy mell, és szereti a kismellű nőket, örüljek, hogy tetszem neki,meg ilyeneket mond.
de nekem semmi önbizalmam nincs ettől, ráadásul a haverjai összes barátnője akkora mellű, hogy 3-4-et kitennének egyszerre és velük kellene menni nyaralni, minden évben ezzel húz a párom.
ja és előttük meg kihúzza magát, meg mélyebb hangra vált,játsza az agyát :(
akkor nekem miért akar "rosszat"?
Attól még, hogy megnézi, nem feltétlen tetszik neki. A vislekedése sem feltétlen bún, ha csak hülyül vellük. Másfelől, kés alá feküdni, műtéti komplikációknak kitenni magad, valamint a társadalom megbélyegzését magadra vállalni csak az önbizalmad turbózása miatt (ami nem is biztos, hogy bekövetkezne) szerintem se éri meg, talán ettől akar megvédeni téged.
Ha neki tényleg tetszik, ami neked adatott, és ezt mondja is neked, akkor hidd el neki, mert igazából kinek másnak a véleménye kell számítson, mint akivel együtt vagy? :)
Kérlek, hidd el, a férfiak többségének nem számít, hogy nagy, vagy kicsi a nő melle. A személy számít, aki viseli. Felőlem lehet, akármilyen nagy melle 1 csajnak ,ha buta mint egy liba. Szerintem ne rágódj emiatt, hidd el, barátod szeret téged, hisz veled van. Ne szégyelld magad. Ja, és nekem is az a véleményem, hogy inkább legyen kisebb egy mell, min t szilikonos, de nagyobb.
18/f
amúgy úgy sincs rá pénzem :(
és én is az utolsó mondatra tippelek. amúgy is betegesen féltékeny és minden helyzetben el akar nyomni, hogy ne figyeljen rám senki :(
és nem is figyel rám senki :(
ezért nem merek szakítani sem. senkinek nem kellenék :(
én 25 vagyok,mi 3 éve együtt
és soha nem volt még komoly kapcsolatom :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!