Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a párom tiltja a szilikonme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párom tiltja a szilikonmell ötletét, miért gyengül el a hangja, ha nagymellű lány jön szembe?

Figyelt kérdés

mert állítólag neki nem tetszik a nagy mell, és szereti a kismellű nőket, örüljek, hogy tetszem neki,meg ilyeneket mond.

de nekem semmi önbizalmam nincs ettől, ráadásul a haverjai összes barátnője akkora mellű, hogy 3-4-et kitennének egyszerre és velük kellene menni nyaralni, minden évben ezzel húz a párom.

ja és előttük meg kihúzza magát, meg mélyebb hangra vált,játsza az agyát :(

akkor nekem miért akar "rosszat"?

2012. jún. 14. 18:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
69%
nem rosszat akar neked csak félt téged, vagy sóher a műtétre. a nagy didkó meg biztos tetszik neki, csak nem akar megbántani mert szeret téged és elfogad olyannak amilyen vagy.
2012. jún. 14. 18:23
 2/12 anonim ***** válasza:
51%

Attól még, hogy megnézi, nem feltétlen tetszik neki. A vislekedése sem feltétlen bún, ha csak hülyül vellük. Másfelől, kés alá feküdni, műtéti komplikációknak kitenni magad, valamint a társadalom megbélyegzését magadra vállalni csak az önbizalmad turbózása miatt (ami nem is biztos, hogy bekövetkezne) szerintem se éri meg, talán ettől akar megvédeni téged.

Ha neki tényleg tetszik, ami neked adatott, és ezt mondja is neked, akkor hidd el neki, mert igazából kinek másnak a véleménye kell számítson, mint akivel együtt vagy? :)

2012. jún. 14. 18:24
 3/12 anonim ***** válasza:
72%

Kérlek, hidd el, a férfiak többségének nem számít, hogy nagy, vagy kicsi a nő melle. A személy számít, aki viseli. Felőlem lehet, akármilyen nagy melle 1 csajnak ,ha buta mint egy liba. Szerintem ne rágódj emiatt, hidd el, barátod szeret téged, hisz veled van. Ne szégyelld magad. Ja, és nekem is az a véleményem, hogy inkább legyen kisebb egy mell, min t szilikonos, de nagyobb.

18/f

2012. jún. 14. 18:25
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
az én párom sem akarja engedni,hogy megcsináltassam,de viszont neki a hangja sem csuklik el ha egy szilikonos nőt lát,utálja a mű dolgokat..és így érthető,hogy nem engedi nekem.. de ha a te barátod nem engedi,de közbe tetszik neki a műmell,akkor csak szimplán féltékeny,mert lehet azt hiszi,hogy kis mellel,nem figyelnek fel rád,de ha megcsináltatod,akkor meg ragadni fognak rád,és majd lecseréled őt..
2012. jún. 14. 18:28
 5/12 A kérdező kommentje:

amúgy úgy sincs rá pénzem :(

és én is az utolsó mondatra tippelek. amúgy is betegesen féltékeny és minden helyzetben el akar nyomni, hogy ne figyeljen rám senki :(

2012. jún. 14. 18:34
 6/12 A kérdező kommentje:

és nem is figyel rám senki :(

ezért nem merek szakítani sem. senkinek nem kellenék :(

2012. jún. 14. 18:35
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
nekem is kicsi a mellem..de mindig olyan jó érzés kap el,amikor látok egy köldökig lelógó mellet,és én büszkén ránézek az enyémre,hogy lehet,hogy kicsi,de legalább formás,és nem kell a fürdőkádból talicskába pakolni a melleimet és tolni magam előtt:D szóval ennyi..nekem sem lenne rá pénzem amúgy:D de én is mindig azt mondom a barátomnak,ha pl egy nőre azt mondja,hogy jól néz ki,hogy jólvan majd én is megcsináltatom a mellemet,és jól fogok kinézni..de ő általában a lányok arcát nézi:) de ha ennyire féltékeny rád, és kiakar sajátítani hagyd el..:) amúgy hány éves vagy??// ne hidd azt,hogy nem kellesz másnak..csak biztos ahol élsz mindenki tudja,hogy barátod van és azért nem közelednek:) én am 18/L vagyok és 3,5 éve van barátom.:)
2012. jún. 14. 18:45
 8/12 A kérdező kommentje:

én 25 vagyok,mi 3 éve együtt

és soha nem volt még komoly kapcsolatom :(

2012. jún. 14. 19:01
 9/12 A kérdező kommentje:
tekintve, hogy a mostanit sem lehet annak nevezni. szerintem.
2012. jún. 14. 19:01
 10/12 anonim ***** válasza:
Imádom a szilikoncicit :) de a kismellű nőket is, ha szép arca van, és mindene arányos :)
2012. jún. 20. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!