Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, bejönnek a humoros pasik?
Figyelt kérdés
Mármint úgy értem hogy bármikor képes lenne megnevettetni és mellé még viszonylag jól is néz ki?
De persze ha kell akkor tud "komoly" lenni. Mint például Jack Sparrow kapitány :D
2012. jún. 14. 15:10
1/15 anonim válasza:
Barátom is ilyen, bár ő néha még a komoly dolgokat is elvicceli. :D De sokat röhögünk. :D
2/15 anonim válasza:
ilyet kérdezni..:D persze, hogy be :)
3/15 anonim válasza:
Bejönnek igen, csak ne legyen túl gyerekes a viselkedése.
4/15 anonim válasza:
Bejönnek, mert én is hasonló vagyok, mindig viccelődök, szóval csak egy szintén humoros emberrel jövök ki igazán jól.
5/15 anonim válasza:
Nekem volt olyan pasim, aki külsöre nem is volt konkrétan az esetem, viszont a dumájának nem lehetett ellenállni...Szerintem még a mai napig is BÁrkit "ki tudna dumálni a bugyijából"!!!! 21/L
7/15 anonim válasza:
ha nem a sz.pós-b.szós poénokban merül ki a repertoár, akkor abszolút.
8/15 anonim válasza:
Nem, én a sótlan kockákat szeretem.
9/15 anonim válasza:
Nekem nagyon bejönnek.:)
Csípem a humort,szeretem a jó poénokat,és értem is.:)
10/15 anonim válasza:
Jack Sparrow kapitány mindenhogy bejön :D
de ama igen :)
magam is elég humoros vagyok, értem is a jó poénokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!