Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bejönnek nektek a gátlástalan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejönnek nektek a gátlástalan lányok?

Figyelt kérdés
hát nekem nagyon nem. olyan "hát én mindent megengedhetek magamnak" stílusúak. pofátlanok, gátlástalanok, egész egyszerűen nulla önkontroll. azt hiszik, hogy lazák, de szerintem csak elég primitívek.
2012. máj. 21. 15:02
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sem jönnek be az ilyenek. Ex barátnőm is ilyen volt azért jártam vele mert jó fejnek, intelligensnek tűnt és hihetetlenül aranyos volt a mosolya, engem ezzel le vett a lábamról. Persze ha kettesben voltunk nagyon értelmesen viselkedett, de amint társaságba voltunk főleg az ő ismeretségi körében akkor teljesen ki kellt magából leitta magát állandóan talaj részegre, folyton hozzám hoztam el mert a szüleihez ilyen állapotba én nem vittem haza. És ott lett elegem a dologból amikor egyszer nélkülem ment el bulizni csak mert nekem dolgom volt és akkor kb minden 2. sráccal smárolt lazán viselkedett meg kint ordibált az utcán. Itt ért véget a kapcsolatunk, meg is érdemelte hogy kivágtam pedig 2 hónapig majdnem minden nap könyörgött hogy fogadjam vissza. Nekem ezért nem kell ilyen lány.
2012. máj. 21. 15:13
 2/10 A kérdező kommentje:
tyű, na ez igen, rémálmomban se jöjjön ilyen lány az életembe. hány éves volt?
2012. máj. 21. 15:15
 3/10 anonim ***** válasza:
Azért nagyjából látszik hogy mely lányok az ilyenek...vagy csak lány létemre én ismerem fel ezeket könnyen? Azért nem ismerek ilyen embereket (pasikat se), mivel megválasztom kivel barátkozok..
2012. máj. 21. 15:24
 4/10 A kérdező kommentje:
nem tudom. sok ilyen lány értelmesnek tűnik első pillanatra.
2012. máj. 21. 15:25
 5/10 Carlsokolbász ***** válasza:
2012. máj. 21. 15:45
 6/10 anonim ***** válasza:
a férfiak az ilyen kur vákat szeretik!!! Tisztelet persze a normális kivételnek! Legyen kövér, ronda, és jóóó nagy rib ancc!!!
2012. máj. 21. 17:28
 7/10 anonim ***** válasza:
Én imádom a gátlástalan csajokat:)
2012. máj. 21. 22:10
 8/10 anonim ***** válasza:
15:24 ez nem feltétlen van így, van olyan barátom, aki össze vissza csalta a barátnőit, de ettől függetlenül igazi jó ember
2012. máj. 22. 01:05
 9/10 anonim ***** válasza:
#1 hát ez elég szar lehetett....
2021. júl. 11. 10:12
 10/10 anonim ***** válasza:
Az 1-es sztorijához képest jobbak az olyan lányok akik csak finganak 😀😀
2021. júl. 26. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!