Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden lány ilyen?

Figyelt kérdés

van 1 lány átlagnál szebb jóba vagyok vele megmondtam neki h szeretem de visszautasított

később rájöttem 1 másik fiúért "rajong" (akit nagy valószínűséggel soha nem fog megkapni)

de viszont ugyanolyan jó a kapcsolatunk (nagyon jó)

ez lehet azért van mert én 1 kicsit kövér vagyok?

ha kövér vagyok nem kellek senkinek?

2012. jún. 14. 16:16
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Anyád így is szeret!
2012. jún. 14. 16:17
 2/20 anonim ***** válasza:
Ja, de gondolom te sem anyádhoz akarsz majd hozzámenni első? Vagy tévedek? :P
2012. jún. 14. 16:18
 3/20 anonim ***** válasza:
Fogyjál le.
2012. jún. 14. 16:19
 4/20 anonim ***** válasza:
Lehet akármilyen a külsőd, ha nem kellesz neki, akkor nem kellesz. Ha meg csak a külsőd miatt nem akar Veled lenni, akkor van egy rossz hírem a lány számára.
2012. jún. 14. 16:21
 5/20 anonim ***** válasza:
Szia! Nem minden lány ilyen nem minden lányt csak a külső érdekli és a menő cuccok meg a kockás has:) Én többre értékelem pl ha egy fiú kedves humoros és el lehet vele beszélgetni persze fontos a külső is de itt az a lényeg hogy te mit gondolsz magadról!:) Ez a lány szerelmes másba akit tényleg lehet hogy jóeséllyel soha nem fog megkapni csak ámítja magát az helyett hogy esélyt adna egy jó kapcsolatra veled..Sajnos ilyen az élet...Próbálj meg egy olyan lányt találni aki azért szeret téged amilyen vagy és nem csak a külsőségek és a nagyvilági dolgok érdeklik!!Hidd el mindenkinek megvan a párja neked is meglesz hamarosan..:) Kitartás! Szép napot! Remélem segítettem:) 22/L
2012. jún. 14. 16:24
 6/20 Hanariko ***** válasza:
hát elég valószínű hogy nem nagyon leszel kelendő, mivel lányoknál van mondjuk a határeset meg a híres neves "van mit fogni rajta" szóval nekik könnyebb... fiúként ez elég rossz, de egy tanács: fogyj le! Arra mindenki képes, nem úgy mint a hízásra. Pux.
2012. jún. 14. 16:26
 7/20 Hanariko ***** válasza:
jah és attól még hogy a másik fiú valószínűleg soha nem lesz az övé, attól még nem fog leállni bárkivel.
2012. jún. 14. 16:26
 8/20 anonim ***** válasza:
Valakinek biztos kellesz, de nem ennek a lánynak... legalábbis ő úgy látszik, nem tud úgy gondolni rád, mit egy potenciális partnerre, csak egy nagyon jó barát vagy számára. A lányok, ha egyszer eldöntik magukban, hogy te a barátja vayg, attól kezdve úgy tekintenek rád, mint egy testvérre. És ugye senki sem akar a testvérével járni stb...
2012. jún. 14. 16:27
 9/20 anonim ***** válasza:
És minden fiú ilyen? Hogy csak az átlagnál szebb lányokra buknak?
2012. jún. 14. 16:29
 10/20 anonim ***** válasza:
Szerintemhakicsittöbbírásjeletalkalmaználnemlenneolyanbaromiraidegesítőolvasniazírásodathogyinkábbmegseteszemcsakszólok
2012. jún. 14. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!