Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mióta vagy egyedül? Vágysz már új kapcsolatra?
aki szingli, természetesen attól kérdem.
én nemrégóta vagyok szingli. sz*r. ő továbblépett, új pasi, és boldog. :/ énmeg itthon kesergek csak, meg búslakodok. :/
egyszerűen hiába csajozok, megérzik a csajok, ohgy nincs önbizalmam..:/
tehát, mióta vagytok egyedül, készenálltok e már egy új kapcsolatra, és volt e egyéjszakásotok, azóta vagy akár kavarás is? mert sajna nekem még azsme jött ösze..:/ egy k*rva csók sem....áhhh hogyafrancba kellene túllépni rajta??!!!! :(
jah, kort, és nemet is légyszi
20/F
8 hónapja vagyok egyedül és elég sz*r. Igen vágyom új kapcsolatra.
20L
Több mint 1 éve nincs senkim,mondhatni szingli vagyok,mert az utóbbi 2hónapban azért lefeküdtem valakivel párszor. De vele valahogy a párkapcsolat nem jönne össze. Vágyom párkapcsolatra,csak annyi mindent kell most megoldanom az életemben, hogy gondolni se merek arra, hogy valakivel komolyabban együtt legyek!Ha megoldottam a dolgaim,akkor belevetem magam a dolgokba :)
26N
09:01--->szinte 100%-osan így vagyok vele ahogy ő
1 éve szingliélet nemrég volt 1 északás kalandom rohattul sz@rul sült el sajna..Nem kívánatos érzelmek jelentek meg részemről ,de esélytelen ,h komolyabá váljon lelépett az országból. :( Amm nagyon sok dolgot rendezni kell a környezetembe mielött belefoghatnék 1 normál kapcskiépítésébe. 22/F
Én 20 éves vagyok és már majdnem 2 éve szingli!
Volt egyéjszakás kalandom meg kavartam pár pasival de semmi komoly! Én is szeretnék egy komoly kapcsolatot végre
Öt éve, és már nem is érdekel. Minimális a kompromisszumkészségem a magánéletben. Ha valami nem olyan ahogy én elképzelem, akkor már ki is zártam.
34 ffi
#7 vagyok.
Öt év alatt mindent meg lehet szokni. Szeretem a nyugalmat és a szabadságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!