Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után, ő továbblépett, új kapcsolat, én nem, egyedül maradtam. Hogyan kellene nekem si elfelejtenem?!
Nagyon szerelmes voltam, de nagyon. Vége lett, az okokra nem térek ki. Kb egy hónapja már... hogy vége.
minden lányban őt keresem, képtelen vagyok másra gondolni.
f*szommmm :'(
nemakarom már visszakapni, el akarom felejteni, de nemmegy...:/
neki meg már új pasi, új kapcsolat, új minden.
hogyan kéne elfelejtsem?! mi a francot csinálak, hogy ne fájjon ennyire, hogy nicns velem?!
bele fogok őrülni...tönkretette az életemet...:/ :'(
Hát, bár tudom hogy ez rajtad nem segít, de mint sokan mások én is így vagyok ezzel, csak neki még nem jött össze az új kapcsolat, de már a szakításunk előtt 1 héttel mással kezdett el flörtölgeti. :/ A sok tapasztalt azt mondja az idő segít, bár egyenlőre nálam még az idő se segített. :/ Én azt mondom ismerkedj új emberekkel, nem kell másik kapcsolatba beleugrani, de mindenképpen jót tesz egy kis ismerkedés.
17/L
jót tezs persze...de lekileg összetört vagyok..:/ és ez rányomja a bélyegét az ismerkedésre...
a csajok megérzik, ha nincs önbizalmam, éés jeleneg semennyi sincs..:/
igen, én is kitöröltme midnenhonna...hallani, és látni sme akarom soha többé...
én si abban bízok, hátha így könyneb lesz..::/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!