Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok dönteni :S mit tennétek a helyembe?

Figyelt kérdés
Van egy 3 éves kapcsolatom és már nem az igazi nem törődünk sokat gymással és mikor összejöttünk volt egy másik pasi akinek bejöttem ő is nekem és most arra gondolok rámozdulok nincs csaja de nem tudom kellenék-e neki ha meg nem ,közel lakunk egymáshoz sokat látom olyan ciki lenne :SS meg a mostani pasimat olyan nehéz lenne elhagyni sokat vagyunk együtt és még szeretem de nem jó már vele
2012. jún. 12. 22:53
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha nem jó már vele akkor mindenképpen szakits és egy probát megér a másik srác sok sikert
2012. jún. 12. 22:56
 2/9 anonim ***** válasza:
Próbáld meg, sose fogod megtudni ha megse próbálod!
2012. jún. 12. 22:56
 3/9 anonim ***** válasza:
legfontosabb : szakíts a barátoddal mielőtt megtennéd... ne csald meg.
2012. jún. 12. 22:59
 4/9 anonim ***** válasza:
Frissítsetek az élményeken. Pezsdítsétek fel a kapcsolatot. A szeretet még megvan csak már belefásultatok a kapcsolatba. Mondjuk vegyél játékszereket ,menjetek sétálni,buli,fagyi,stb...
2012. jún. 12. 23:01
 5/9 A kérdező kommentje:
már annyiszor elhatároztam h szakítok de akkor mindíg találok valamit ami miatt mégse meg néha még olyan mintha szeretne nem tudok kiigazodni rajta egyszer így viselkedik egyszer úgy mintha már nem szeretne :S
2012. jún. 12. 23:03
 6/9 anonim ***** válasza:

ebben a helyzetben vagyok én is :S

19/F

2012. jún. 12. 23:23
 7/9 A kérdező kommentje:
én szintén 19 csak csaj :) hát nem könnyű...:S
2012. jún. 12. 23:27
 8/9 anonim ***** válasza:

Szereted, de nem jó már vele?

Miért nem tesztek azért, hogy jó legyen?

El kell döntened,rá kell jönnöd, hogy csak ragaszkodást érzel e vagy többet is. Helyetted nem dönthetünk.

Ha 3 év alatt kiég egy kapcsolat, az nem túl jó.

Mi a párommal 3 év után még nagyon szerelmesek voltunk egymásba.

2012. jún. 12. 23:34
 9/9 anonim ***** válasza:

Mindenképpen próbáld meg a mostani pároddal rendezni a kapcsolatodat! Ne hagyd el őt egy bizonytalanért, főleg akkor ne, ha még éreztek valamit akár csak egy kicsit is egymás iránt!

Mozduljatok ki, találjatok ki játékokat, szerezzetek még több élményt, ami összeköt Benneteket, meg fogja érni! Sajnos ma már a csajok inkább szakítanak, mint hogy megbeszéljék a problémáikat, Te ne legyél ilyen, hidd el, megéri! :)

23/F

2012. jún. 12. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!