Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/11 anonim válasza:
Szerintem aludnék. Bár... nem bírok. :/
2/11 anonim válasza:
Átismételném lefekvés előtt a -ba, -be, -ban, -ben toldalékok helyes használatát!
3/11 A kérdező kommentje:
18 éves fiú vagyok. van egy lány akivel 2 éve szakítottam. 7 hónapig voltunk együtt. Nagyon jól elvoltunk, szeretkeztünk is és mindkettőnknek az volt az első. Miután szakítottunk, nagyon csúnyán összevesztünk. Olyannyira, hogy szerintem haragszik rám. Azóta nem is beszélünk. Én ennek ellenére majdnem minden nap vele álmodom, és ha őt látom akkor majdnem kiugrik a szívem a helyéről. Arra gondoltam írnék neki egy levelet facebookon, ahol mindent leírnék tisztán. Vélemény?
2012. jún. 4. 00:24
4/11 A kérdező kommentje:
Haha nem gondoltam volna, hogy ilyen gyorsak vagytok. :D
2012. jún. 4. 00:25
5/11 anonim válasza:
facebookon csak akkor írd le, ha élőben nem hallgatna meg. ilyen témákban (békülés, szakítás, bocsánatkérés stb.) kerüld a technikát ha lehet, és négyszemközt intézd a dolgokat. ha viszont nem áll szóba veled és nem hallgatna meg, akkor marad a fb.. :)
6/11 A kérdező kommentje:
Kizárt hogy szóba álljon velem.
2012. jún. 4. 00:42
8/11 A kérdező kommentje:
Képzeljétek, azóta nagy szerencsémre kitudtam vele békülni valamennyire, és már személyesen is találkoztunk, szóval nagyon jó. Lépésről lépésre haladok a tervem szerint, amely arról szól, hogy 5 éven belül feleségül veszem. :)
2012. júl. 10. 21:12
9/11 anonim válasza:
sok sikert!! :) de komolyan! 5ös voltam :)
10/11 A kérdező kommentje:
Remélem szerdán is találkozik velem, annyira szeretem :$
2012. júl. 18. 14:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!