Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Itt jött el az a pont, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt jött el az a pont, hogy nem tudok dönteni. Szerintetek?

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy a párommal együtt vagyunk 9hónapja... Eddig minden rendben volt, de az utóbbi 2-3hétben nem érzem jól magam a társaságában. Ha vele vagyok a percek óráknak tűnnek, mostanság nem is nagyon tudunk miről beszélni, egyszerűen úgy érzem nem érdekel amit mondd, és még ha akarok is, akkor sem tudok odafigyelni rá, nem esik jól ha megcsókol, nem esik jól vele szeretkezni... De viszont néha olyan jó ha mellettem van, és átölel... Félek,hogy ha szakítanák vele, megbánnám, mert annyira jó szívű,és annyira szeret... De nekem ez így nem jó... Esetleg valahogy fellehetne dobni a kapcsolatunkat, vagy ez már a vége? Szerintetek? :( 19/L
2012. máj. 19. 11:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Szerintem már nem szereted. Csak jó, ha néha melletted van VALAKI. Én szakítanék a helyedben. 19 éves vagy, ráérsz még pasizni.
2012. máj. 19. 11:05
 2/13 anonim ***** válasza:
mitől lehet h ennyire elhidegültél tőle? másik pasi? fáradság vagy mi?
2012. máj. 19. 11:06
 3/13 anonim ***** válasza:

Hasonlókon mentem keresztül az előző kapcsolatomban, én 8 hónap után rájöttem nem kapom meg amire szükségem van egy kapcsolatban. És szakítottam. Mindez nálam is tudat alatt kezdődött az általad leírtakkal.

19 évesen ne légy egy kapcsolatban ha nem szereted. A leírtak alapján én azt érzem, hogy szükséged van valakire hogy melletted legyen.

Te magad írtad le hogy neked ez így nem jó.

Nem tudom mennyi közös programotok van, jártok e el. Meg lehet próbálni kisebb kiruccanásokat, sétákat, romantikázást. De az én tapasztalatom, hogy ezek nem válnak be. HA valami kihűlt, az kihűlt (legalábbis nálam így működik!)

2012. máj. 19. 11:21
 4/13 A kérdező kommentje:
az igazat megvallva, május 1.-jén megismertem egy fiút, akivel volt egy kis flört, de semmi más, de ő nagyon messze lakik,és már haza is ment, de körülbelül azóta... vagy inkább úgy mondanám, hogy ez is rásegített...
2012. máj. 19. 11:23
 5/13 A kérdező kommentje:
A legnagyobb félelmem, az hogy elveszítem, és többet nem tudok vele beszélni, ez az ami legjobban bánt... Mert ő tényleg nagyon szeret,és ha szakítok vele biztosan meg gyűlöl... :(
2012. máj. 19. 11:24
 6/13 anonim ***** válasza:
Ennek a kapcsolatnak sztem lőttek,ha csak nem dolgoztok rajta mindketten.
2012. máj. 19. 11:30
 7/13 A kérdező kommentje:
És az alatt hogy "dolgoztok rajta" mit értesz? Hogyan lehetne rendbe hozni? :(
2012. máj. 19. 11:33
 8/13 anonim ***** válasza:
Nem voltam még ilyen helyzetben, de talán találkozzatok kicsit ritkábban, amikor találkoztok legyen vmi program. Ha még így is úgy érzed, hogy nem várod a talikat vagy nem hiányzik akkor egyértelmű, bár amiket eddig írtál így is annak tűnik.
2012. máj. 19. 11:38
 9/13 anonim ***** válasza:
a szerelem átalakult kötődéssé..szakíts vele még ha kötődsz is hozzá
2012. máj. 19. 12:30
 10/13 anonim ***** válasza:
Lehet hogy ő még mindig szeret téged, viszont a leírtak alapján te szerelmes nem vagy csak szereted őt, meg azt hogyha melletted van, ne hagyd így lógva a kapcsolatotokat szerintem mert egyikőtöknek sem tesz jót, ő lehet hogy túl tervezné azt amin már nincs mit. Sok sikert a megoldáshoz.
2012. máj. 19. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!