Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mért pont ilyet kellett adnia?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért pont ilyet kellett adnia?

Figyelt kérdés
Két hete ünnepeltük a harmadik évfordulónkat, de még mindig nem hagy nyugodni a dolog. Annyira kibuktam rajta, noha páran lehet körbe fognak röhögni. Az van, hogy én már egy hónappal előtte kigondoltam, mit fogok adni neki, tudtam, hogy személyre szóló, és örülni fog. Ő meg...ember...adott egy kis cukiságot (nem nagy dolog, de szép), édességet, és...egy olyan könyvet, amiről lövésem nincs, mért kaptam, ugyanis egyáltalán nem foglalkoztat ez a téma. Ha már egyszer könyv, lehetett volna valami szép történetet magába foglaló, de nem. Úgy érzem, hogy ez eléggé személytelen, és valósággal látszik rajta, hogy nem is foglalkozott azzal, hogy tetszene-e, meg hogy egyáltalán valaha belenézek-e majd. Nem tudom, mért nem volt képes megerőltetni magát. Idáig minden ajándékán látszott, hogy - bár nem nagy értékű - de mégis előre kigondolt meglepetések, és szívemből örültem mindennek...de nem értem...mért nem foglalkozott azzal, hogy legalább egy kicsit is passzoljon hozzám. Régen - mint már mondtam - nem ilyen volt, ő is már jó előre készült...most meg... Oké, hogy nem nagy dolog, csak nem értem, hogy most már mért nem érdekli, hogy amit ad, tetszeni fog-e? Ennyire nem foglalkoztatja már?
2012. máj. 13. 11:48
 1/8 A kérdező kommentje:
Főként az esik rosszul, hogy én készültem előre, ő meg láthatólag nem foglalkozott vele...
2012. máj. 13. 11:50
 2/8 anonim ***** válasza:
Olvasd el a könyvet, akkor majd rájössz, hogy MIÉRT kaptad. VAlószinüleg valamit akar vele közölni vagy neki tetszett és szeretne veler erröl tudni beszélni.
2012. máj. 13. 11:54
 3/8 anonim ***** válasza:
Sok dolog lehet a hátterében a dolognak, nem kell egyből a legrosszabbra gondolni. Lehet, hogy épp vannak olyan problémái amikről nem tudsz, stresszes napjai vannak vagy akármi. Nem feltétlenül a kapcsolatotokban keresd a problémát szerintem. Ha nem érdekelnéd őt akkor nem vett volna semmit...
2012. máj. 13. 11:55
 4/8 jin ***** válasza:

mi a könyv cime?

te mit adtál,?

2012. máj. 13. 11:55
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat. Igazából most attól félek kicsit, hogy majd elmaradoznak az apró figyelmességek, pedig ezt a három évet én nem érzékeltem olyan soknak, hogy már is ellaposodjon a kapcsolat, és ne figyeljünk egymásra...
2012. máj. 13. 11:57
 6/8 anonim ***** válasza:
szerintem egy kicsit túlaggódod a dolgot. nyugodj meg minden oké, szeretitek egymást és kész.
2012. máj. 13. 12:02
 7/8 anonim ***** válasza:

lehet hogy neki tetszett a téma és gondolta megkedvelteti veled is

vagy egyszerűen már kifogyott az ajándékötletekből. mert hát azért 3 év hosszú idő, gondolom jó sokszor volt alkalom ajándékozni

nem mindenki fantáziája végtelen na :D

2012. máj. 13. 12:24
 8/8 Callunas válasza:
Mi a könyv címe?
2012. máj. 13. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!