Letöltöttem a torrentet majd utorrentel elindítottam a letöltést be is töltött 95.5%ig amikor meg kellett állítanom . Elindítottam de nem indul! Nem tudom mit csonáljak egy egész nap töltöttem és pont most ált meg SÜRGŐS lenne a válasz?
Figyelt kérdés
amugy egy játékrol van szó 3gb-os és 95%nál megállítom nemmegy ... nemtudom mivan vele letöltési sebesség semmi nincs kiirva hátralévő időnek meg egy végtelenségjel van kirakva...2012. ápr. 23. 13:24
1/4 anonim válasza:
Legvalószínűbb ok: nincs feltöltő, aki feltöltené neked azt a maradék 5%-ot. Ennek több oka is lehet. Hagyd futni egy darabig, és ha így sem lesz semmi eredmény, akkor keress egy másik torrentfájl, lehetőleg olyat, aminél a seeder szám magas.
2/4 A kérdező kommentje:
aztirja a feltöltő 1 perce frissített és 0kB/s van kiirva még az oldalra is ahonnan letöltöttem! sehol nem irná hogy indul! vagy erre lesz megoldás
2012. ápr. 23. 13:57
3/4 A kérdező kommentje:
és ha másik torrentfájlt kell keresnem akkor ezt nem fojtatja? akkor törölnöm kell az egészet?
2012. ápr. 23. 13:59
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ végül vártam és elindult :)
2012. ápr. 23. 14:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!