Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Nem unalmas már 404, a reptoid...

Nem unalmas már 404, a reptoidok, meg stb? Meg ha lennének is Űrlények miért pont az USA-val állnának kapcsolatban? Nevetséges. Miért nem Kína? :D Egész baromság. Unalmas már.

Figyelt kérdés
2012. márc. 17. 02:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Azt nem tudom,hogy miért pont az USA-val "tartják a kapcsolatot",de már több millió észlelést jelentettek be. Többek között az se véletlen,hogy egy ilyen bejelentésnél a NASA csak ül a s.eggén,és azt mondja,"de ez csak egy ufó,tök természetes látvány". Azt sem hiszem,hogy ugyanazért a por-és kőmintákért mentek volna fel a Holdra 17-szer... Ráadásul a NASA néhány a Hold felszínét ábrázoló képen-ami MIND fekete-fehér!-kitakartak néhány helyet,és a képet kis felbontásban készítették el,hogy még véletlenül se kapjunk "tiszta képet". A másik ilyen dolog,hogy pár képen,szintén a Holdról,tisztán kivehetőek felülről piramisok alakjai. Nos,gondolj csak bele: az embernek fogalma sincs,hogyan emelték a piramisokat,és azt se tudják,hogy hogyan. Ez így egész logikus magyarázat lenne,nem?

A NASA technológiája a elég nagynak számít. Ha tényleg kapcsolatban állnak földön kívüli idegen lényekkel,akkor nem a Kormány pénzeli a NASA-t,hanem fordítva. És szerintem az ősember is egy kamu sztori,nem mondom hogy nem létezett,mert több bizonyíték is alátámasztja,de nem tőle kellene eredeztetni az embert. Az ókori,-és néhány barlangrajzon is- és Jézust ábrázoló festmények túlnyomó részén látható űrhajó szerű,világító REPÜLŐ tárgy.

Szerintem léteznek...

2012. márc. 17. 06:42
 2/12 anonim ***** válasza:
83%
Az USA-ban laknak a leghiszékenyebb emberek.
2012. márc. 17. 07:33
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Adom Lebemann! :D azért mert a kínaiak nem nyelnek be mindent mint az idiot usa-beliek aik mindent elhisznek ha egy elnök vagy pénzes, okosnak beáállított ember mondja ..

mit gondolsz, a sok amerikai tudományos siker amerikaiaktól zármazik? dehogy... mindenhonnan da mennek a tudósok mert ott fizetik meg őket. a kérdésedre válaszolva meg azért amit Lebemann is leírrt, meg mert ettől fügetlenül az USA egy nagyhatalom. igaz, pl Oroszországis az, csak az oroszokat ha valaki megpróbálná befolyásolni egy reptoid, valószínűleg krokodilbőr táska lenne belőle Putyin vagy egy maffia vezér feleségén :DD

2012. márc. 17. 12:47
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Igazatok van, elég sok a hívő ember az USA-ban. Errefelé több a szkeptikus ember.
2012. márc. 17. 13:45
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Várjávárjávárjá...

Akkor most Jézust rajzolták le Kr.e. (gondolom érted, KRISZTUS ELŐTT) az ősemberek a barlangjaikra?

2012. márc. 17. 15:21
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

jézust rajzolhatták. ezt ne úgy képzeld el, hogy lelki szemeik előtt megjelent jézus arcképe, teste, stb...

sokkal inkább azt a személy érezték meg, aki eljön, hogy tanítsa az emberiséget.

2012. márc. 17. 16:55
 7/12 anonim ***** válasza:
Szövegértési probléma? Amúgy ki is van emelve,hogy REPÜLŐ tárgyakat festettek xd
2012. márc. 17. 18:20
 8/12 anonim ***** válasza:

Faszom ezek az emberek kihalnak, akkor csak az X-akta marad. Jó, hogy léteznek és hisznek benne, mert én szeretek szórakozni rajtuk.

A sok raptoid az már tényleg unalmas, TALÁLJATOK valami mást. Igaz régen meg a szürek, kicsi zöld mukákat untam.

Kérlek más TÉMÁT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, csak kitaláltok valamit.

2012. márc. 17. 21:26
 9/12 anonim ***** válasza:

" Az ókori,-és néhány barlangrajzon is- és Jézust ábrázoló festmények túlnyomó részén látható űrhajó szerű,világító REPÜLŐ tárgy. "

Oh látom, tényleg én nem tudok olvasni :D (Csak viccelek, te vagy béna)

2012. márc. 17. 23:33
 10/12 anonim ***** válasza:

Miért pont Amerika? Ennek megvan a logikus magyarázata, többek között az emberek hiszékenysége.

Ókori repülő tárgyak? Belemagyarázás, hülyeség.

2012. márc. 20. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!