Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Google térképek-> A: Japán B:...

Google térképek-> A: Japán B: Kína-> tervezés.43. pont: Jetskivel át a Csendes-óceánon? Ezmi?

Figyelt kérdés
2010. nov. 3. 21:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom.
2010. nov. 3. 21:15
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát mér másképpen hogy?
2010. nov. 3. 21:26
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Két megadott koordináta közötti legrövidebb útvonalat számolja ki. Kiválaszthatod hogy a távot autóval vagy gyalog akarod-e megtenni, autópályák használatával vagy mellőzésével. Ezeket átszámítva kiad egy vagy több lehetséges útvonalat, utazási idővel és távolsággal, valamint az útvonal utcaszintű tájékoztatásával pontokban. Te ezt még tudod tovább szabályozni saját igény szerint.

Gondolom mivel a két pont között nincs szárazföldi összeköttetés, a programnak fel kell ajánlania valamilyen vízen át haladó útvonalat. Azt sem véletlenszerűen, hanem hivatalos hajózási útvonalak alapján. Az első 42 pont a szárazföldi útvonal pontjait jelzi, a 43. valószínűleg a partvonal, ahonnan már a tenger kezdődik. Itt fel kell ajánlani egy vízi útvonalat, majd a Kínai partoktól kezdve tovább folytatódik az utcaszintű leírás a célig.

Igazából itt lehet nincs is kérdés, csak a kérdező lepődött meg, hogy a lehetséges vízi átkeléshez nem pont hajó lett megadva a szövegben hanem jet-ski. Ettől függetlenül a tervezésben nincs hiba.

2010. nov. 3. 21:29
 4/4 A kérdező kommentje:
igen valóban csak meglepődtem de sejtettem...:D
2010. nov. 5. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!