Ez a konfig mennyire jó munkára (3D tervezés) és játékra? 4-5év múlva is megállja a helyét?
Szoftverben mozgok otthon szóval a hardverekhez annyira nem értek...De ezt sikerült összehoznom.
CPU Intel Core i7-2600K
CPU Hűtő Cooler Master Hyper 212 Plus
Alaplap Gigabyte GA-Z68A-D3-B3
RAM Kingston HyperX 8GB(2x4GB) 1600MHz DDR3
VGA Gigabyte 6990 4GB DDR5 GV-R699D5-4GD-B
Hangkártya Asus Xonar DX/XD 7.1
HDD Western Digital 1TB WD10EARS(64Mb cache)
SSD Kingston SSDNow V100 64GB SV100S2N/64G
Optikai meghajtó LG GH22NS50RBBB
Ház Thermaltake VL80001W2ZD V3
Táp FSP Aurum 600W
3db Cooler Master SAF-S84-E1 venti
Bill. Genius KB-220 USB
Egér A4-Tech x7 750MK
Monitor Samsung S22A350H
Hangfal Genius SP-HF 1800A
~430k(van egy ismerősöm és ő általa beszerzői áron jutok majd a géphez igaz így is elég drága lesz)
Szóval még lenne pár kérdésem ezzel a konfiggal kapcsolatban.
Milyen RAMot érdemes venni?Kingston vagy Kingmax?
A RAMoknál mit jelent a NonECC és ez előnyt vagy hátrányt jelent?
A ház leírásánal az van hogy felszerelhető még 3db 12Cmes venti..de azokat is fel lehet szerelni amik csak 8 Cmesek?
Kell-e külön átalakító kábelt venni valamihez még?Vagy a dobozban megtalálhatóak lesznek?
Esetleg tudnátok ajánlani egy minőségi gamer fülest 15 ezer körül?
Előre is köszi a válaszokat és kérlek kíméljenek olyan válaszok hogy "minek ilyen gép","elég egy 1Gbs VGA","2500K elég mindenre" stb.
Nekem elég az 1Tb..
És milyen hangszórókat javasolsz a Hangkártya mellé?
Egyáltalán nem kell hangkártya, az alaplapi integrált bőven jó, ha meg vájtfülű lennél, akkor zenélnél, és teljesen más kártyát néztél volna ki.
A kártya árát költsd egy pár jó sztereó hangszóróra vagy egy jó 5.1-re.
Nagyon jól összeválogadtad. Azért én egy két alkatrészt cserélnék.
KINGSTON 96GB SATA2 SSD 2,5" SSDNow V+100 SVP100S2/96G 30.488Ft
Ház COOLERMASTER RC-430-KWN1-GP Elite 430 10.425Ft
RAM KINGSTON 8192MB HyperX XMP T1 DDR3 1600MHz CL9 KIT KHX1600C9D3T1K2/8GX 17.625Ft
EGÉR+BILLENTYŰZET A4TECH KX2810 X7 Game Master Desktop Magyar Fekete 6.127Ft
17:41 köszi a tanácsokat:-)
Egy nagyobb SSDre lehet megéri beruházni hisz csak pár ezer forinttal kerül többe..
A Ház az nem tetszik:S
Az bill.nek kéztámaszosnak(nagyon zavar ha nincs kéztámasz és sokat gépelek akkor fáj utána a kezem:S) kell lennie..az egér még el is megy.
És amit te írtál RAM az miben különbözik attól amit én írtam?
CAD-hez ilyen ócska monitort veszel? 15k-t hozzáraksz és IPS paneles Dellt kapsz.
Másrészt szerintem semmi szükség 2 GPU-s kártyára. Ha hosszú távra akarsz tervezni, akkor ne mindenből a legdrágábbat vedd. Okosan költsd el a pénzt, rakd el, ami megmarad, aztán 3 év múlva veszel egy VGA-t az aktuális generációból.
Ilyen hangkártyát pedig normális hangrendszerekhez szoktak venni. Ha több, mint 50-et költesz hangra, akkor már érdemes. Viszont akkor már tényleg érdemes. Nekem egy Logitech Z5500-at hajt meg egy ilyen hangkártya. Itt már össze sem hasonlítható az alaplapi borzalommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!