Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan találjunk vissza egymáshoz? Még"csak"3éve vagyunk együtt, együtt élünk, ennek ellenére nagyon sok mindenen kellett átmennünk, most"nyugisabb"időszakunk lehetne, de valahogy pont most mintha bele fáradtunk volna és eltávolodnánk egymástól.
Biztos én vagyok nagyon béna, bocsi, de az elsőt nem értem, egy kép... ????
Második: sajnálom és én ezt szeretném elkerülni, reménykedem,hogy még nem késő, de félek nagyon. Próbáltátok valahogy megoldani, vagy mikor rájöttetek, hogy baj van, külön váltatok?
Szia!
Közös program,amihez mindkettőtöknek kedve van, pl.: mozi, séta, fagyizni menni, sok-sok beszélgetés, csináljatok vmit együtt (főzzetek egy jó kaját). Lepjétek meg egymást valamivel.
Egyébként szoktatok erről beszélni? Hány évesek vagytok?
Köszi hogy részletesebben írtál, én írtam a közös programokat.
Nekünk is volt ehhez hasonló időszakunk. Ezután ne arról beszéljetek, hogy különválás, meg hogy hogy oldjátok meg, hanem pozitív dolgokról.
Pl.: mit szerettek a másikban? beszélgessetek a jó emlékekről, járjatok egymás kedvében. Lehet hogy először csak te töröd majd magad, de ha tényleg szeretitek még egymást, ő is viszonozni fogja. Ha hazaér kérdezd meg milyen volt a napja, masszírozd meg a vállát, mosd meg a hátát, várd terített asztallal, vegyél erőt magadon, legyél kedves, súgd a fülébe mikor dolgozni indul, hogy fontos neked, keresd a kedvét, menj el elé a munkahelyre, főzd a kedvenc kajáját, csinálj vmi olyat amire tudod hogy vágyott/vágyik.
Eleinte lehet, hogy tényleg egyoldalú lesz, de ha ő is meg akarja menteni, ő is tenni fog értetek.
Őszintén remélem hogy sikerül visszatalálni egymáshoz.
Köszönöm szépen, már most picit megnyugodtam, hogy valamennyire kiadhattam magamból és hogy olvasom a tanácsod, így most megint van bennem egy kis lelkesedés..Örülök, hogy Neked már sikerül helyrehoznod a problémáitokat. Mindenképpen megfogadom a tanácsod és megpróbálok sokkal türelmesebb és kezdeményezőbb lenni, de nagyon félek, hogy az egyoldalúságot hogyan fogom viselni, mert biztos hogy az lesz, és én is sajnos nagyon hirtelen természet vagyok. De mindenképpen lendítettél rajtam, köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A második válaszolónak pedig inkább azt kívánom, hogy minél hamarabb legyen képes nyitni új ismeretségek felé, hogy esélyt adjon egy új szerelemre. Ne haragudj meg rám, tényleg csak a legjobbat szeretném még így ismeretlenül is, de ebből a kevés mondatból azt szűröm le, hogy nem sok esély van... és inkább lehetőséget kell adnod magadnak az új boldogságra és szép emlékekkel gondolni a régire. Azért szorítok és kérlek Te is szoríts nekem :)
Örülök, hogy azért sikerült egy kicsit megnyugtatnom, ezért van értelme ennek az oldalnak komolyan.
Őszintén remélem, hogy sikerül helyrehoznotok, majd azért írj, hogy hogy haladtok!
Sok sikert, kitartás!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!