Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan találjunk vissza egymáshoz? Még"csak"3éve vagyunk együtt, együtt élünk, ennek ellenére nagyon sok mindenen kellett átmennünk, most"nyugisabb"időszakunk lehetne, de valahogy pont most mintha bele fáradtunk volna és eltávolodnánk egymástól.

Figyelt kérdés
Én már komolyan elhatároztam,hogy elköltözöm, vele sem vagyok már kedves, mindig beszólogatok és elégedetlenkedek (sajnos okkal..), de most egyedül ülök itthon és rájöttem,hogy nagyon szeretem és nem akarom elveszíteni, de már nem tudom hogy mondjam meg neki, nem tudom mit csináljak, hogy vissza találjunk egymáshoz és feldobjuk, felfrissítsük a kapcsolatunkat, hogy újra rájöjjünk hogy mennyire szeretjük egymást, legalábbis még reménykedem,hogy talán ő is szeret. Olyanoktól kérnék tanácsot, akik esetleg hasonlót már átéltek és hogyan sikerült megoldani. Tudom,hogy ez egy összetett dolog és részletesebben kéne mesélnem,de itt sajna nincs rá mód, de nagyon kérem a segítséget!!! Köszönöm!!
2010. aug. 14. 21:50
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
2010. aug. 14. 21:52
 2/22 anonim ***** válasza:
Most egy pillanatig elgondolkodtam nem az én exem írta-e ezt, de aztán mikor írtad hogy hiányzik rájöttem, hogy nem! Ugyanez volt nálunk, és mikor megoldódni látszott, akkor megmondta hogy nem szeret már szerelemmel, és vége! ez 3 hónapja volt! Azóta új kapcsolata van:((((
2010. aug. 14. 21:55
 3/22 A kérdező kommentje:

Biztos én vagyok nagyon béna, bocsi, de az elsőt nem értem, egy kép... ????

Második: sajnálom és én ezt szeretném elkerülni, reménykedem,hogy még nem késő, de félek nagyon. Próbáltátok valahogy megoldani, vagy mikor rájöttetek, hogy baj van, külön váltatok?

2010. aug. 14. 22:29
 4/22 A kérdező kommentje:
Mármint a szöveget értem a képnél, csak a "HOGYAN kezdjük el ismét"-en van hangsúly..:(::(::(
2010. aug. 14. 22:31
 5/22 anonim ***** válasza:

Szia!

Közös program,amihez mindkettőtöknek kedve van, pl.: mozi, séta, fagyizni menni, sok-sok beszélgetés, csináljatok vmit együtt (főzzetek egy jó kaját). Lepjétek meg egymást valamivel.

Egyébként szoktatok erről beszélni? Hány évesek vagytok?

2010. aug. 14. 22:31
 6/22 anonim ***** válasza:
Ami igazán probléma volt nálunk, amiatt egyszer szakítottunk, de akkor lehívtam egy "utolsót" beszélgetni, és sikerült megbeszélnünk mindent! Azóta nem voltak azok a komoly gondok! Szerinte nagyon különbözőek vagyunk (ez nem igaz), és sokat veszekszünk (ez sem így van, akadnak, de még kiabálás se volt)! Most nem akarta megbeszélni, ezért is iwiwen tette a szakítást! Nem is akarta helyrehozni! Azóta most barátok vagyunk, több nem jut, viszont voltak olyan megjegyzései, pl h lehet ha barátok leszünk mint régen majd újra egymásba szeretünk! Én is próbálok már gondolkodni közös programokon, de sajna sok mindre mondja h randi szagú, és h "mit mondjak a barátomnak"? A fiúnak nem merte elmondani, hogy nem csak jóba vagyunk, hanem nagyon különlegesek vagyunk egymásnak, és ez tényleg így van, és így is volt mindig! Szal lehet siekrül majd valahogy megoldanom, de most közdök avval h mással jár (és ami ebbe beletartozik)! 3,5 évig jártunk, 3 évet együtt éltünk! Én is a sok közös programot tom javasolni, a közös főzés tényleg jó!
2010. aug. 14. 22:40
 7/22 A kérdező kommentje:
Én 33/L ő 29/F.A közös program nagyon jó ötlet, próbálnám is, csak ő állandóan dolgozik.. Általában nagyon későn éjjel jön mindig haza és most még lehet hétvégére is lesz munkája...de talán lesz pár nap, amikor mindketten szabin leszünk.Mi tényleg sokat vitáztunk és mostanában többször volt szó a különválásról,aztán hogy utoljára próbáljuk meg, de már most érzem rajta is hogy ha beszélgetünk, hogy előjön benne, hogy már megint ugyanaz minden és már századszorra beszélünk ugyanarról és félek már nem is marasztalna, ha azt mondanám,hogy elköltözök. Pont ezért is hoztam meg a döntést, hogy elköltözök, de most jöttem rá, hogy mennyire nem ezt akarom és hogy mennyire szeretem..... csak persze ma is mielőtt elment azért beszóltam egy szokásosat neki... Mondjuk őt sem kell félteni.. nem akarom,hogy teljesen elhidegüljünk egymástól!!!!
2010. aug. 14. 22:52
 8/22 anonim ***** válasza:

Köszi hogy részletesebben írtál, én írtam a közös programokat.

Nekünk is volt ehhez hasonló időszakunk. Ezután ne arról beszéljetek, hogy különválás, meg hogy hogy oldjátok meg, hanem pozitív dolgokról.

Pl.: mit szerettek a másikban? beszélgessetek a jó emlékekről, járjatok egymás kedvében. Lehet hogy először csak te töröd majd magad, de ha tényleg szeretitek még egymást, ő is viszonozni fogja. Ha hazaér kérdezd meg milyen volt a napja, masszírozd meg a vállát, mosd meg a hátát, várd terített asztallal, vegyél erőt magadon, legyél kedves, súgd a fülébe mikor dolgozni indul, hogy fontos neked, keresd a kedvét, menj el elé a munkahelyre, főzd a kedvenc kajáját, csinálj vmi olyat amire tudod hogy vágyott/vágyik.

Eleinte lehet, hogy tényleg egyoldalú lesz, de ha ő is meg akarja menteni, ő is tenni fog értetek.

Őszintén remélem hogy sikerül visszatalálni egymáshoz.

2010. aug. 14. 23:00
 9/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, már most picit megnyugodtam, hogy valamennyire kiadhattam magamból és hogy olvasom a tanácsod, így most megint van bennem egy kis lelkesedés..Örülök, hogy Neked már sikerül helyrehoznod a problémáitokat. Mindenképpen megfogadom a tanácsod és megpróbálok sokkal türelmesebb és kezdeményezőbb lenni, de nagyon félek, hogy az egyoldalúságot hogyan fogom viselni, mert biztos hogy az lesz, és én is sajnos nagyon hirtelen természet vagyok. De mindenképpen lendítettél rajtam, köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A második válaszolónak pedig inkább azt kívánom, hogy minél hamarabb legyen képes nyitni új ismeretségek felé, hogy esélyt adjon egy új szerelemre. Ne haragudj meg rám, tényleg csak a legjobbat szeretném még így ismeretlenül is, de ebből a kevés mondatból azt szűröm le, hogy nem sok esély van... és inkább lehetőséget kell adnod magadnak az új boldogságra és szép emlékekkel gondolni a régire. Azért szorítok és kérlek Te is szoríts nekem :)

2010. aug. 14. 23:08
 10/22 anonim ***** válasza:

Örülök, hogy azért sikerült egy kicsit megnyugtatnom, ezért van értelme ennek az oldalnak komolyan.

Őszintén remélem, hogy sikerül helyrehoznotok, majd azért írj, hogy hogy haladtok!

Sok sikert, kitartás!!

2010. aug. 14. 23:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!