Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan találjunk vissza egymáshoz? Még"csak"3éve vagyunk együtt, együtt élünk, ennek ellenére nagyon sok mindenen kellett átmennünk, most"nyugisabb"időszakunk lehetne, de valahogy pont most mintha bele fáradtunk volna és eltávolodnánk egymástól.
Szia Zsuzsi!
Örülök, hogy ennyire sokat jelent ez a pár dolog, amit leírtam.
A mi kapcsolatunk, hát nem akarom elkiabálni, de azt hiszem rendben van. :) Persze kisebb viták, vagy talán "közepesek" akadnak, de javarészt jól megvagyunk. Nekem is volt olyan időszakom, amikor nap mint nap azon gondolkodtam, hogy nekünk biztos egymás mellett van-e a helyünk, de ez már elmúlt, szinte észrevétlenül megszűntek ezek a gondolataim, ahogy mindketten máshogy álltunk a dolgokhoz. Nekünk főleg abból voltak problémáink, hogy sok dolog felett nem voltam képes szemet hunyni, meg azért ő is csinált annyi hülyeséget, hogy csak na... De talán kezd benőni a fejünk lágya :D
Azt hiszem sokan azt felejtik el, hogy kettőn múlik minden, ha rossz az is, de ha jó az is. Nem szabad elnyomni a másikat, meg megszabni egymásnak a dolgokat, nem a tulajdonunk, inkább a jó dolgokat kellene kihozni egymásból, és fontos a türelem, meg a megértés, a szeretet mellett. Dolgozni kell a kapcsolatért. Meghallgatni a másik problémáját, segíteni, ha igényli, de nem ráerőszakolni az akaratunkat. Szerintem ez úgy működik, hogy egyszer az egyik enged, egyszer a másik, kompromisszum a lényeg, de úgy, hogy ne legyen teher.
Lehet kicsit elnyújtottam, mint a rétestésztát :D.
Szóval azt hiszem sínen vagyunk.
Kíváncsian várom a "fejleményeket", csak így tovább, és örülök, hogy használható ötleteket adtam.
Üdv, Zsuzsi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!