Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok dönteni, mi a fészkes fenét csináljak?
Ha nem találkozok a csajjal 2-3 hétig, akkor kezdek belenyugodni.
Ha mondjuk egy busszal jövünk haza, nagyon jól elvagyunk, és ha leszáll, a gondolatom egyből az hogy: "Úristen mikor látom újra?"
Ha akarok Vele találkozni, meg mondom is neki, soha nem jön össze. Amikor meg sem fordul ilyen a fejemben, akkor bizony találkozok vele.
Többször felhoztam a témát, válasz: "csak barátok" "most nem akarok senkivel se járni"
Miközben erről beszéltünk, ilyeneket mondd: "Soha nem szabad feladni"
Most akkor mit szűrjek le? :D
Ne add fel:D
Beszélgess vele többet és lassacskán megkedvel! Meg nincs is pasija úgyhogy nyugodtan!
Ne nyaggasd hogy járjon veled egy kicsit vársz és tied:)
Jó szabály: Ha olyan dolgot mond egy lány, amit nem tudsz hova tenni, ízlelgesd a szavait, nézz rá Bruce Willis-esen :DD és ismételd el amit mondott kérdő hanglejtéssel. :) Meg lesz a hatása. pl.:
-Csak barátok. - kis hatás szünetet vársz, mintha gondolkodnál, majd:
-Extrákkal?
- Most nem akarok senkivel se járni. - Várás mintha ült volna a bemondás:
- Rajtam kívül?..Megértelek, nehéz helyzet...
-Soha nem szabad feladni
-Kivételes esetekben sem?
Érdemes kipróbálni :)
üdv.:
26/F
Haha!! Az utóbbi sokmindenkinek bejön... csak egy kicsit ennél visszább kell fogni, mert még azt hiszi a lány, hogy egy önimádó beképzelt majom vagy, de amúgy jó dumák.... és jó taktika!! Egyetértek! Amúgy nem igaz, hogy a fiúk nem értik a női alapelvet: mindig az ellenkezőt mondjuk, mint amit gondolunk:
nem akarok járni senkivel- veled akarok járni, nem veszed észre?
csak barátok- többet jelent, de nem mondom ki, mert még leégetem magam
nem jó az időpont- kérj már meg mégegyszer, mert nem vagyok egészen biztos benne, hogy ez a kérés nekem szólt
nagyjából csak ennyi lenne, bár abban igazuk van a fiúknak, hogy a lányokhoz gyárthatnának útmutatót.. :D
SOK SIKERT!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!