Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem tudok dönteni, mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok dönteni, mi a fészkes fenét csináljak?

Figyelt kérdés

Ha nem találkozok a csajjal 2-3 hétig, akkor kezdek belenyugodni.

Ha mondjuk egy busszal jövünk haza, nagyon jól elvagyunk, és ha leszáll, a gondolatom egyből az hogy: "Úristen mikor látom újra?"

Ha akarok Vele találkozni, meg mondom is neki, soha nem jön össze. Amikor meg sem fordul ilyen a fejemben, akkor bizony találkozok vele.

Többször felhoztam a témát, válasz: "csak barátok" "most nem akarok senkivel se járni"

Miközben erről beszéltünk, ilyeneket mondd: "Soha nem szabad feladni"

Most akkor mit szűrjek le? :D

2012. máj. 15. 16:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem a csaj azt akarja hogy küzdj érte úgymond...ha össze szeretnél vele jönni, tedd azt. Bár, ha 2-3 hétig nem látod, akkor szerintem pont hogy nagyon kéne hiányoznia....mikor vele vagy, nem inkább csak kéznél van és jó?
2012. máj. 15. 16:11
 2/5 Martin55 ***** válasza:

Ne add fel:D

Beszélgess vele többet és lassacskán megkedvel! Meg nincs is pasija úgyhogy nyugodtan!

Ne nyaggasd hogy járjon veled egy kicsit vársz és tied:)

2012. máj. 15. 16:11
 3/5 anonim ***** válasza:
ugyan ez a problémám ha egy lánnyal megbeszéljük hogy találkozunk, sosem jön össze (persze sosem miattam)de amikor véletlenül találkozunk olyan jól érzem magam vele, és olyanokat csinál amiből én legalábbis azt veszem le hogy összejönne velem, amikor meg találkozni akarunk neki sose jó semmikor...
2012. máj. 15. 16:13
 4/5 anonim ***** válasza:

Jó szabály: Ha olyan dolgot mond egy lány, amit nem tudsz hova tenni, ízlelgesd a szavait, nézz rá Bruce Willis-esen :DD és ismételd el amit mondott kérdő hanglejtéssel. :) Meg lesz a hatása. pl.:

-Csak barátok. - kis hatás szünetet vársz, mintha gondolkodnál, majd:

-Extrákkal?

- Most nem akarok senkivel se járni. - Várás mintha ült volna a bemondás:

- Rajtam kívül?..Megértelek, nehéz helyzet...

-Soha nem szabad feladni

-Kivételes esetekben sem?

Érdemes kipróbálni :)

üdv.:

26/F

2012. máj. 15. 17:19
 5/5 anonim ***** válasza:

Haha!! Az utóbbi sokmindenkinek bejön... csak egy kicsit ennél visszább kell fogni, mert még azt hiszi a lány, hogy egy önimádó beképzelt majom vagy, de amúgy jó dumák.... és jó taktika!! Egyetértek! Amúgy nem igaz, hogy a fiúk nem értik a női alapelvet: mindig az ellenkezőt mondjuk, mint amit gondolunk:

nem akarok járni senkivel- veled akarok járni, nem veszed észre?

csak barátok- többet jelent, de nem mondom ki, mert még leégetem magam

nem jó az időpont- kérj már meg mégegyszer, mert nem vagyok egészen biztos benne, hogy ez a kérés nekem szólt

nagyjából csak ennyi lenne, bár abban igazuk van a fiúknak, hogy a lányokhoz gyárthatnának útmutatót.. :D

SOK SIKERT!

2012. máj. 16. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!