Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Nem tudok dönteni. A szivemre vagy az eszemre hallgassak?
Megpróbálom röviden megfogalmazni. A régi barátommal 1 évig voltam 1ütt. Ő mindig szórakozott velem de persze ha baj volt akkor mindig a sajnálom meg a szeretlek szöveg ment. Az új barátommal fél éve vagyok 1ütt ő mindent megad nekem szeret engem, nem szórakozik de én mégis a régit szeretem.
:( A régi elment másik országba dolgozni és most beszéltem vele hogy nyáron utánamegyek mert hogy szeretjük egymást. Azt válasszam aki jó velem és mindent megad vagy azt akibe nem vagyok biztos hogy szeret hiába mondja azt de én megőrülök érte?? Az eszem a jót mondja de a szivem nem azt akarja. :( :( Nem tudom mit tegyek. Tanácsokat kérnék
Nagyon bevállalós vagy, ha kimész külföldre egy olyan pasi után, akire egyáltalán nem tudsz alapozni és nem tudod mikor dob ki.
A mostani párod mégse ad meg neked mindent, ha a régi kell.
Neked egy normális 3. kéne.
Gondolod, hogy megvaltozott? Nem hinnem.
Valoszinuleg egyedul erzi magat, azert keresi az otthoni kapcsolatokat. Te meg egy nagyot fogsz koppani!
En, ha a te helyedben lennek, hagynam mindkettot. A regit azert mert "rossz fiu", az ujat meg azert, hogy legyen eselye olyat talalni, aki tenyleg szereti ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!