Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? A szívemre vagy az eszemre hallgassak?
Szerelmes vagyok a barátnőmbe, sokszor a szívem szakad meg érte, nagyon szeretem.
De ő, ilyen elég önző típus, a pénzzel sem tud igazán bánni, meg gyanúsan közvetlen mindenkivel.
DE!
Azzal amit ad, a szeretetével, szerelmével, nincsen gond. Amikor ottvagyok, akkor is bújik, átölel, megpuszil, meg minden iylen, amikor neten beszélünk, ott is mindig mondja, hogy szeretlek, sőt....a minap bevallotta, hogy már már a férjét (!) látja bennem....
Vagy le kell nyelnem a hibáit? Biztosan nekem is van, elvégre mindenkinek van...van egy olyan mondás, hogy "akit szeretünk, azt a hibáival együtt szeretjük"...
Önzőség mindenkiben van. Vagy ennyi, vagy annyi. Inkább, mint, hogy hagyja, hogy kihasználják.
A pénzzel én sem tudok olyan hű, de jól bánni, bár ebből a kevésből jobban, mint a volt barátom, aki két és félszer ennyit keres.
Túl közvetlen mindenkivel?! Ha mindenkivel megtalálja a hangot, az tök jó. Én meg inkább magányos farkas, visszahúzódó típus vagyok, kevés emberrel tudok barátkozni, de velük aztán tudok.
Senki sem tökéletes, Te sem, én sem. Mindenkinek van valami dilije. És, akkor mi van? A lényeg, hogy szereted, szerelmes vagy belé, és ha netán egyszer összeköltöztök, mindketten fogjátok csiszolni a másikat.
A szív mindig erősebb.
;-)
a gyémánt attól értékes, hogy meg van csiszolva.
a kapcsolatban is két ember összecsiszolódik, változik mindkét fél
az önzősség nekem nagyon nem tetszene.. mondhatod nyugodtan. pl. adsz neki egy marsot és ha nem kínál meg: rám nem is gondolsz? -pl. első lecke
közvetlen? ez mit takar? lehet hogy őszinte és kedves, mert még fiatalm és kissé naív. ez nem feltétlenül rosssz
köszönöm mindenkinek!
hullámokban tér rám ez...hogy talán nem illünk össze....
meglátjuk mi lesz...
Egyébként fiú vagyok, ő meg lány, hogy leszögezzük..;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!