Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Már nem tudok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Már nem tudok dönteni, hogy mit csináljak.

Figyelt kérdés

Van egy párkapcsolatom lassan 2-éve, de egyre nehezebben viselem el a folytonos ellenőrizgetést.

A párom rendőr, 4-évvel idősebb nálam és folyamatosan tudni akarja, hogy hol vagyok.

Soha nem adtam okot arra, hogy féltékeny legyen mégis állandóan azt kapom, hogy biztos pasizok.

Az elején még annak tudtam be, hogy szeret és azért félt ennyire de ma már bulizni se járok, barátnőzni se nem tudom mire féltékeny.

1-hónapban 2-hetet dolgozik csak, én mindennap megyek, estin járok fősulira, együtt lakunk, tehát tényleg a napom abból áll, hogy dolgozok, sulizok, és vele vagyok.

Szerintetek mit kéne csinálnom? Kismilliószor probáltam vele megbeszélni, de ő ezt nem akarja beismerni.

Azzal együtt nagyon szeretem és nem tudnám ezt a 2-évet eldobni.

2012. jún. 8. 10:57
 1/9 A kérdező kommentje:

Bocsi a koromat elfelejtettem.

L/21

2012. jún. 8. 10:58
 2/9 anonim ***** válasza:

Szerintem azért csinálja ezt, mert nagyon szeret és nem akar elveszíteni, talán nem biztos önmagában.Úgyértem, hogy nem tartja magát elég jónak ahhoz, hogy vele legyél...én ezekre tippelek.Vagy a legrosszabb, hogy ő kacérkodott már valakivel és fél, hogy esetleg te is ezt tennéd.

19/L

2012. jún. 8. 11:02
 3/9 anonim ***** válasza:

Egyszerűen mondd el neki ismét, hogy úgyérzed már nincsen életed rajta kívül és képtelen vagy úgy élni, hogy nem mozdulhatsz ki a barátaiddal pár órácskára! Később, ha pl gyereketek lesz hatalmas szükséged lesz arra, hogy néha felnőtt társaságban legyél, tudj valakihez szólni és jó ha az embernek ilyenkor vannak barátai!

Én egészen egyszerűen az őszinteség hullámom után döntés elé állítanám, hogy vagy enged ilyen téren, vagy viselje el, hogy én ebbe szépen lassan beleőrölük és előbb vagy utóbb megelégelem és otthagyom...

Kezdj el eljárogatni, mondjuk hetente, két hetente egyszer egy-két órára és ha továbbra is hiszti van belőle, akkor gondolkozz el azon, hogy egyáltalán érdemel e annyit a párod, hogy veled legyél, ha egyszer ennyire sz*rik arra, hogy te boldog vagy-e a kapcsolatotokban!?

2012. jún. 8. 11:09
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindkettőtöknek :)

Teljesen igazatok van, csak annyira szeretem őt, és nem tudnám ott hagyni, de nyilván ez se megoldás, hogy a saját házunk börtön számomra.

2012. jún. 8. 11:14
 5/9 anonim ***** válasza:
Nezd huh hat elegge feltekeny csavo ,az meg hogy miatta hanyagolod a bulizast baratnoket na ne mar szeressen de biznia kell benned,hol itt a bizalom ??? ha allandoan ellenorizget...mindent tudni akar. Nekem is volt hasonlo esetem nagyon szerelmes voltam es keson vettem eszre hogy mekkora ..... lettem az altal feltekenyekdtem ok nelkul stb es vege is lett a kapcs nak de ebbol is tanultam.szal prob vele dum ha nem megy akk csao 23 F
2012. jún. 8. 11:15
 6/9 anonim ***** válasza:
Egy nagyon közeli ismerősömnek is volt egy rendőr pasija, ugyanezekkel a "tünetekkel". Az elején még elpoénkodtunk rajta, és aranyosnak találtuk a dolgot. Aztán szépen lassan rájöttünk, hogy ez valami szakmai ártalomféle lehet. Másképp járt a fiú agya, más dolgokat szűrt le mindenből, mint egy átlagember. Nem rosszindulatból, és nem bizalmatlanságból csinálja, 1xűen csak neki ez a természetes. Az ismerősöm emiatt vetett véget a kapcsolatnak, de ha meg tudod ezt szokni, akkor nincs semmi baj :)
2012. jún. 8. 11:24
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Beszéld meg vele a problémát, mert ez nagyon rossz irányba halad és fog is haladni. A saját édesanyám élete ment így tönkre, igazán tudom miről van szó!

Rögtön azt javasolnám, hogy szakítsatok, mert hosszútávon (sőt rövidtávon is) ez lesz a helyes döntés.

A még egy esély, és esély a változásra semmi. Egyes férfiakban ez genetikailag lelhető fel, képtelen megváltozni.

Akármilyen aranyos most veled, és lehet, hogy csak durcisan, aranyoskodva vagy épp csak flegmán tesz kijelentéseket, kérdéseket, ez csak az agresszívabb forma felé fog haladni!

Tényleg sajnállak, mert írod, hogy szereted, de egyszerűen próbálj arra gondolni, hogy mielőtt nem ismerted akkor is boldog voltál, élted az életed.

Változni nem fog! Sosem lesznek újra barátnőid és szabadidőd ha rajta múlik. Azt hiszi az övé vagy, és nem mint lelki társ, hanem mint tulajdon.

Akármilyen nehéz, szegezd neki ezt: Ha így folytatja, már nem is érzed magad jól a bőrödben. Majd meglátod, ha nem kiabálni fog, akkor magyarázkodni és megváltozik. - 1 hétre maximum.

2012. jún. 8. 11:32
 8/9 anonim ***** válasza:

Beszélgethettek erről itéletnapig, de ettől a dolog nem fog változni...max felhagy egy időre a dologgal, esetleg titokban fog leskelődni utánad...Gondold át, hogy el akarod-e kötelezni magad egy ilyen ember mellett! De én szakitanék.

36/N

2012. jún. 8. 14:14
 9/9 anonim ***** válasza:
Ilyen logikátlanság mellett nem valószínű, hogy a beszélgetés segítene.
2012. jún. 8. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!