Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van olyan fiú, aki belemenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan fiú, aki belemenne abba, hogy házasságig ne legyen szex?

Figyelt kérdés
2012. jún. 11. 15:01
1 2 3 4
 21/32 Diavolino44 ***** válasza:
Nem mennek bele, pedig nem vagyok egy szexcentrikus egyen. De amit az egyik valaszolo irt azzal ertek egyet. Akik ebbe belemennek nem egy nagy fonyeremeny pasik kulsore. Tisztelet a kiveteleknek!
2012. jún. 11. 16:05
 22/32 anonim ***** válasza:
Na persze. Vár rád x időt, utána meg a nászéjszakán elmenekül amikor meglátja a csúnya puncidat!
2012. jún. 11. 16:08
 23/32 anonim ***** válasza:

Téves elgondolás, hogy aki ilyenbe belemegy, az Quasimodo.

Nem nagyképűsködök (névtelenül mi értelme is lenne), de már pár lányt "leszereltem". Olyan is volt, hogy éjszaka hazakísértem, háza előtt felinvitált, én mondtam neki, hogy vigyázzon magára, majd elköszöntem tőle.

Viszont én keresztényként próbálok élni, tehát van, ami motiváljon.

2012. jún. 11. 16:17
 24/32 anonim ***** válasza:

Én 26 leszek, van barátnőm, de nincs / nem is volt szex.

Majd meglátjuk, ő lesz-e nekem az igazi :)

2012. jún. 11. 16:39
 25/32 boombaby válasza:
nos sajnálattal kell közölnöm h igen vannak ilyen fiúk akik nem szexelnének házasságig, legalábbis én ismerek egyet. a srác úgy tervezi a jövőjét h egy kolostorban szeretné leélni az életét( valami ferences akar lenni) ezáltal nem szexelhet nem lehet gyereke és nem is házasod6. amikor megkérdeztem h minek is döntött így?!-azt mondta h ő látta a fényt és meghallotta Isten szavát h neki ezt kell csinálni
2012. jún. 13. 20:01
 26/32 anonim ***** válasza:
NINCS!!!!!!!!!!!!
2012. jún. 14. 15:08
 27/32 anonim ***** válasza:

Én csak lányt ismerek ilyet, de nem is egyet. Mindegyik lányt nagyon vallásosan nevelték..

Én úgy vagyok a szexszel, hogy a világ legjobb dolgát nem hagynám ki. Egy életem van és had élvezzem már úgy ahogy akarom! :)) Meg amit már előttem leírtak: ha valami nem stimmel két ember között az derüljön ki a házasság előtt! Nekem is volt olyan pasim, akivel nagyon jól elvoltunk, minden rendben volt, de a szexben nem voltunk egymásra hangolva; szinte rosszul voltam,ha hozzám ért... és igaz nem mondtam meg neki az okot, de ez volt a szakításom fő oka. Mert a szex hozzátartozik egy párkapcsolathoz véleményem szerint.

De mindenki úgy éli az életét, ahogy akarja, én nem ítélem el azt sem, aki szüzen hal meg csak butának tartom, hogy ilyen jó dolgot kihagy!!!! :P :)

23L

2012. szept. 28. 10:30
 28/32 anonim ***** válasza:

Bár én lány vagyok, és vallásos, azért elmondom a véleményem. Szép dolog ez, hogy kizárólag az igazinak adod magad oda, meg minden, de szerintem nem minden esetben kifizetődő. Mi van, ha házasság után kiderül, hogy nem passzoltok egymáshoz az ágyban, nem jó, nem élvezetes a partnerrel a szex? Simán tönkreteheti a kapcsolatot.

19l

2012. szept. 28. 10:33
 29/32 anonim válasza:
Én ismerek egyet, a volt barátom az. :) Nemhogy Quasimodo nem volt, de olyan helyes volt (és bizonyára most is az), hogy először alig hittem el, hogy tényleg nekem udvarol. :D Vallásos volt a drága, de az előző barátnője méginkább az volt, ő gondolta úgy, hogy házasságig nincs szex, a srác pedig szerelmes volt, hát belement. Kb. 4 évig voltak együtt így is! Kicsit beparáztam, amikor ezt elmondta nekem, de "engedte", hogy elvegyem a szüzességét, ő kevésbé vette komolyan a dolgot.
2012. szept. 28. 10:48
 30/32 anonim ***** válasza:
ha nagyon szerelmes lennék a lányba,és ez neki fontos,átbeszélnénk és igen:) fontos hogy ne csak magunkra gondoljunk szerintem.. 19F
2012. szept. 28. 11:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!