Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van olyan fiú, aki belemenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan fiú, aki belemenne abba, hogy házasságig ne legyen szex?

Figyelt kérdés
2012. jún. 11. 15:01
1 2 3 4
 11/32 Panda Péter ***** válasza:

maroknyi (ha-ha)

viccet félretéve: szerintem alacsony kisebbségről van szó, aki ténylegesen be is tartaná a dolgot. de én nem is tartom elítélendőnek a házasság előtti szexet, ha ésszel csinálják, igaz nem is vagyok vallásos.

2012. jún. 11. 15:11
 12/32 anonim ***** válasza:

Hát, biztos ritka. De én is ilyen vagyok. Sőt nem csak hogy belemennék, hanem ezt akarom én is. Nem hangoztatom mert a legtöbben hülyének néznének vagy kiröhögnének. Igaz, hogy vallásos is vagyok. De az is igaz, hogy a vallásos emberek se nagyon gondolják így ahogy én. Sokszor hiszem azt hogy kb már én lehetek az egyetlen ilyen

21f

2012. jún. 11. 15:14
 13/32 anonim ***** válasza:
Azért én úgy gondolom, ha egy gazdag, gyönyőrű, főzni jól tudó lányról van szó, akinek humorérzéke és egyéb adottságai is vannak, lennének, akik belemennének!
2012. jún. 11. 15:15
 14/32 anonim ***** válasza:
Fallibilista ateista létemre belementem. Döntésem átgondolt, és minden körülmény figyelembevételével történt meg. Teljese felelősséget vállalom. Minden jog fenntartva. (:
2012. jún. 11. 15:15
 15/32 anonim ***** válasza:
Semmi értelem,ha valami nem működik derüljön ki már az esküvő előtt is!
2012. jún. 11. 15:16
 16/32 anonim ***** válasza:
XDDDDDD JESSZUSS
2012. jún. 11. 15:23
 17/32 anonim ***** válasza:

Én is ismerek egyet, de ő... Mondjuk hogy nem csak azért nem kap csajt mert nem akar... :)

Mellesleg a statisztikai adat ezen témáról vajmi kevés. De ami van az is elenyészően kicsi adatot mutat és ráadásul összesített is. Tehát az emberek (azaz nők és férfiak egyaránt) 0,3%-a várná meg a szex-szel a házasságot.

2012. jún. 11. 15:40
 18/32 anonim ***** válasza:
Én belemennék. Mondjuk.... azért egymásnak orgazmus okozása belefér, ugye? Csak a közösülés nem? Aha, így belemennék, ha szeretjük egymást. 27F
2012. jún. 11. 15:44
 19/32 anonim ***** válasza:
hát én csaj létemre nem mennék bele... :)))
2012. jún. 11. 15:51
 20/32 anonim ***** válasza:
dehogy
2012. jún. 11. 16:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!