Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan fiú, aki belemenne abba, hogy házasságig ne legyen szex?
maroknyi (ha-ha)
viccet félretéve: szerintem alacsony kisebbségről van szó, aki ténylegesen be is tartaná a dolgot. de én nem is tartom elítélendőnek a házasság előtti szexet, ha ésszel csinálják, igaz nem is vagyok vallásos.
Hát, biztos ritka. De én is ilyen vagyok. Sőt nem csak hogy belemennék, hanem ezt akarom én is. Nem hangoztatom mert a legtöbben hülyének néznének vagy kiröhögnének. Igaz, hogy vallásos is vagyok. De az is igaz, hogy a vallásos emberek se nagyon gondolják így ahogy én. Sokszor hiszem azt hogy kb már én lehetek az egyetlen ilyen
21f
Én is ismerek egyet, de ő... Mondjuk hogy nem csak azért nem kap csajt mert nem akar... :)
Mellesleg a statisztikai adat ezen témáról vajmi kevés. De ami van az is elenyészően kicsi adatot mutat és ráadásul összesített is. Tehát az emberek (azaz nők és férfiak egyaránt) 0,3%-a várná meg a szex-szel a házasságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!