Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Gáz ha beleestem az osztálytár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha beleestem az osztálytársamba?

Figyelt kérdés

Befejeztem az elemit,most lettem elsős. Már szeptember 1.-jétől nagyon bejön a lány egy buli után töltöttünk is együtt egy estét,csak egyéjszkas kalandnak gondoltuk,de azóta minden nap amikor találkozunk az iskolában arra az estére gondolok,meg hogy milyen jó lenne ismét vele lenni.

Szerintetek csak nagyon kívánom a csajt és csak le akarok feküdni vele,vagy beleszerettem? Most őszintén ti mit mondanátok arról aki az osztálytársával jár??? 16/F

2012. jún. 11. 09:44
 1/3 anonim ***** válasza:

Én is az osztálytársammal járok, pontosabban jártam fél évig, csak most már nem vagyok osztálytársak, mert pár hete végeztünk, de persze most is együtt vagyunk.

Mások véleménye ne érdekeljen. Idővel megszokják, hogy egy pár vagytok, ha úgy alakul.

Szerintem belezúgtál a csajba, és én mindig is csak azt tudom mondani PRÓBÁLD MEG. Majd elválik.

Sok szerencsét. :)

2012. jún. 11. 10:20
 2/3 anonim ***** válasza:

Az osztálytársammal járok, boldogok vagyunk, akinek nem tetszik, így járt :))

18L

2012. jún. 11. 16:37
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem ha az egy éjszakás kalandotokra gondolsz, lehet, hogy csak le akarsz vele feküdni, és nem szereted.

Ha nem csak a lábai közti nyílásra gondolsz, akkor lehet, hogy szereted.

Semmi gond, ha valaki az osztálytársával jár. Sőt, többet tudtok találkozni!

2012. jún. 12. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!