Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? Azt hiszem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Azt hiszem beleestem valakibe akibe sohasem lenne szabad!

Figyelt kérdés

Beleestem a legjobb barátnőmbe. Addig addig simogatott, meg ölelgetett meg mindent csinált az utóbbi években és mondta hogy mi mennyire összetartozunk, hogy már úgy érzem hogy bárcsak több is lehetne köztünk.

Mi a fenét csináljak??? Nem tudom kiverni őt a fejemből :S És nem mondhatom el neki mert én is csaj vagyok tutira megutálna :S

2012. ápr. 13. 22:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Simogasd vissza, aztán smárjatok.
2012. ápr. 13. 22:21
 2/11 ASOT ***** válasza:
háát pedig eléggé lesbi-gyanus a barátnőd
2012. ápr. 13. 22:22
 3/11 anonim ***** válasza:
Ha kamu kérdés, akkor ajánlom másra verd... ha igazi csak egy kérdésem van: nézhetem?
2012. ápr. 13. 22:24
 4/11 A kérdező kommentje:
Bár kamu lenne, és ne szenvednék hónapok óta :(
2012. ápr. 13. 22:26
 5/11 anonim ***** válasza:

Ha jól sejtem nem jött meglepetésként, hogy a lányok (is?) érdekelnek...

Amúgy ismerös a helyzet. Teljesen ugyan ebben voltam én is... beleszerettem a legjobb barátnömbe... Ö ugyan tudta rólam, hogy leszbikus vagyok, de nem tünt úgy, hogy zavarja...

Viszont egyszer volt egy gyenge pillanat és csókolóztunk... onnantól kezdtek romlani a dolgok... Ugyan ö vált elég szemétté egy idö után más dolgok miatt, de szerintem ez is közrejátszott :/

A lényeg, hogy semmi jó nem sülhet ki ilyesmiböl...

2012. ápr. 13. 22:31
 6/11 A kérdező kommentje:
Igazából ez elég fura, mert rajta kívül nem érdekelnek a lányok... őt leszámítva csak a fiúk. Nem tom mi van velem :S
2012. ápr. 13. 22:36
 7/11 anonim ***** válasza:
Akkor bi vagy ezek szerint... Hát én azt tudom javasolni neked, hogy ne említsd meg neki, hogy szereted... Ha ö hetero, akkor ebböl csak rossz sülhet ki.
2012. ápr. 13. 22:38
 8/11 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előzővel.

Amugy szerintem is bi-szexuális vagy, mást nem tudok elképzelni, de az is lehet, hogy valami fiatalkori hormonzavar, vagy valami lelki trauma okozza, esetleg bebeszéled magadnak.

Próbálj meg nem töprengeni rajta, és nem foglalkozni vele.

Utolsó lehetőségként szedj össze egy pasit (lány vagy, ez nem lesz nehéz feladat), aztán hátha helyrejössz. Ha pedig nem akkor fogadd el magadat olyannak amilyen vagy. Szerintem a bisex csajokat mindenki szereti :D

2012. ápr. 13. 23:10
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem kéne annyi szexfilmet nézni.
2012. ápr. 13. 23:12
 10/11 anonim ***** válasza:
derítsd ki hogy szereti-ea lányokat vagy nem?:D ennyi.
2012. ápr. 14. 00:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!