Hogy reagálnátok ha a szerelmetek 3 hónap járás után bejelentené, hogy a házasságig nincs szex?
Én kiakadnék. Igaz, hogy én lány vagyok, de akkor is. Ez így zsákbamacska lenne. Mi van, ha házasság után derül ki, hogy nem jó a szex vele?
Szerintem ez nem csak az ő hibája. Talán a szülei nevelték így, vagy esetleg nagyon vallásos. Ha szereted, akkor vársz a házasságig - legfeljebb majd elváltok, ha nagyon nem jó vele. Talán nem ártana ezt megbeszélni vele. Mondd el neki, hogy már 2010 van és nem szoktak a házasságig várni.
Hehh, Nekem is volt egy ilyen csajom, amikor ismerkedtünk már akkor kijelentette, hogy házasságig nincs kufirc.
Tudtam, hogy úgysem bírja ki, nincs olyan aki kibírná.
Igazam is lett, mielőtt összejöttünk már leszopott párszor és a hivatalos dátumunk után 3 nappal már benne ült.
Gondolom vallásosság miatt mondja. Hát, őszinte leszek, én nem biztos hogy folytatnám így a kapcsolatot, nem is csak a szex miatt, hanem mert én nagyon-nagyon nem értek egyet a vallással és annak követésével. Ezt most nem fejtem ki, más lapra tartozik, a lényeg hogy ha egy lány így gondolkozik, akkor nagyon vallásos, az pedig annyira távol áll tőlem, hogy szerintem más problémák is lennének a kapcsolatunkban, nem csak a szex.
Félreértés elkerülése végett, természetesen nem kizáró ok a vallásosság, csak ne nagyon látszódjon az életmódján, ne legyen földhözragadt, ne éreztesse velem túlságosan mert engem nem érdekel, felőlem járhat templomba is, csak engem ne keverjen vele. Azt hiszem egy olyan lány, aki betartja a "házasságig nincs szex" elvet, nem fér bele ebbe a kategóriába.
Persze ez csak rám vonatkozik, te biztos másképp látod a dolgokat, de hát úgy szólt a kérdés, hogy mi hogy reagálnánk, én így. :)
Adok neki pár hét próbaidőt, hogy hátha meggondolja magát, ha nem akkor kalap kabát.
Jó, nem azt vártam volna, hogy az első randin úgy kezdi, hogy a házasságig nincs szex de a 3. randin mondhatta volna, hogy figyelj én a hazásságig nem akarom elveszíteni és akkor rögtön át tudtam volna gondolni de így 3 hónap után bejelenteni gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!