Hogy reagálnátok ha a szerelmetek 3 hónap járás után bejelentené, hogy a házasságig nincs szex?
Bocsi, most látom, hogy 3 hónapja együtt vagytok. Ez esetben, mivel ez már kicsit becsapás gyanús, elküldeném a sunyiba. Ilyet a kapcsolat elején illik megbeszélni :)
26F
"Ha számít neked valamit, akkor elveszed"
Elveszem, megdugom és elválunk. Így gondoltad?
Sok marha kommentelő nincs is tisztában a házasság fogalmával. Az egy életre-szóló döntés, több év együttélés után érdemes megházasodni amikor már ismerjük eléggé egymást. 19 évesen a haverok is kiröhögnének, hogy megházasodok.
Ettől függetlenül még mindig tartom az álláspontom, hogy szeretem a csajt és én csak annyit akarok ami egy más kapcsolatban is benne van.
Nekem a Kérdező írásaiból és a hozzászólásokból is az tűnik ki, hogy NAGYON sokan valójában nem 2 (azaz kettő) ember belső, személyes ügyének tekintik a párkapcsolatot. Ha abban a kapcsolatban dologra van igény, akkor mit számít az, hogy X dolog "régimódi"? Ha egy pár szereti egymást, akkor egyiküknek miért az számít, hogy "más világot élünk" már, és nem az, hogy mi a fontos a másiknak? Én azt gondolom, hogy ha két ember szereti egymást, akkor teljesen-teljesen-teljesen mindegy, hogy milyen világot élünk, mert maximális tiszteletet adnak egymásnak, azoknak a tulajdonságaiknak, amik "régimódiak".
A "külvilágot" tehát zárjuk ki!
Itt jöhet a kérdés: hol a maximális tisztelet, ha a lány nem fekszik le a sráccal? A lány nem tiszteli a srác igényeit? A válaszhoz gondoljuk végig, mi a szex, mi a "célunk" vele? Azt hiszem, ideális esetben, egy szereteten alapuló párkapcsolatban a szexszel az a célunk, hogy kettőnknek EGYSZERRE okozzunk örömet és éljük át a lehető legmélyebb összetartozásunkat. Ha csak az a célom, hogy nekem jó legyen, mert a másik tartozik ennyivel, akkor önkielégítést végzek (már ha belemegy...). Arra meg ott van Marok Marcsi is. Egy házasságba amúgy szerintem ez (mármint nem a Marcsi) is belefér, hogyha közben, legalább egyszer-egyszer van "igazi" szex. De egy 17 éves szűzlánykától ezt még nem lehet várni, ő még fél, ezért kilátástalan távolságba helyezi a szex időpontját. Egyértelmű, hogy ő az "igazi" szexre vár, annak viszont az elköteleződés és önátadás a feltétele. 3 hónap után ilyen re az ember nem nagyon képes, pláne ha amúgy is tapasztalatlan.
Úgyhogy: türelem, és ha már nagyon bizsereg, barátkozz Marcsival ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!