Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy reagálnátok ha a szerelme...

Hogy reagálnátok ha a szerelmetek 3 hónap járás után bejelentené, hogy a házasságig nincs szex?

Figyelt kérdés
17 éves csaj, én 2 évvel idősebb vagyok és nagyon nem gondolkozok a házasságon. Csak én gondolom úgy, hogy ez szemét dolog volt, hogy nem a kapcsolat elején mondta?
2010. szept. 16. 09:48
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
42%
"Ott az ajtó Cicám!"
2010. szept. 21. 10:57
 42/51 anonim ***** válasza:
33%
azt mondanám: gratulálok
2010. szept. 21. 12:39
 43/51 anonim ***** válasza:
74%
Nos, nem vagyok egy maradi, de én azt mondanám. Rendben. Az meg marhaság, hogy " honnan tudjam jó e vele a sex? " Ha valakit igazán teljes szívedből szeretsz, jó lesz vele a sex. Ha béna az ágyban, az sem probléma, mert tudod, hogy nem egy sex éhes emberhez mentél hozzá. :) Sőt. Érezheted megtisztelve magad, hogy te mutathatod meg partnerednek, mi is a sex, ketten fedezitek fel egymást. A szerelemből fakadó szexualitást egy egy éjszakás, vagy elsietett sex sem tud felülmúlni :)
2010. szept. 21. 12:46
 44/51 anonim ***** válasza:
38%

Bocsi, most látom, hogy 3 hónapja együtt vagytok. Ez esetben, mivel ez már kicsit becsapás gyanús, elküldeném a sunyiba. Ilyet a kapcsolat elején illik megbeszélni :)

26F

2010. szept. 21. 12:51
 45/51 herkules10 válasza:
25%
én tuti hogy otthagynám vagy megpróbálnám ráveni hogy mégis legyen sex házaság elöt:D
2010. szept. 21. 14:06
 46/51 anonim ***** válasza:
2%
Házasság 1 szarság!
2010. szept. 21. 20:25
 47/51 anonim ***** válasza:
0%
Elküldeném a halál .....ra ez egy nagyon buta dolog nem kell ennyire maradinak lenni más világ van már. Mostanság már elég ciki ha bárki szűz mondjuk 18 évesen legyen fiú vagy lány. Nézzétek csak meg meg gondoljatok bele ebbe lehet tiszteletben kéne tartani az ilyen "emberek" döntését de én a szüleit fejbelőném hogy ilyenre tanítják szerencsétlen lányt. xD
2010. szept. 21. 21:59
 48/51 anonim ***** válasza:
50%
Becsüld meg! Ritka az ilyen lány. Ha számít neked valamit, akkor elveszed, ha nem, akkor bye!
2010. szept. 21. 22:51
 49/51 A kérdező kommentje:

"Ha számít neked valamit, akkor elveszed"

Elveszem, megdugom és elválunk. Így gondoltad?

Sok marha kommentelő nincs is tisztában a házasság fogalmával. Az egy életre-szóló döntés, több év együttélés után érdemes megházasodni amikor már ismerjük eléggé egymást. 19 évesen a haverok is kiröhögnének, hogy megházasodok.

Ettől függetlenül még mindig tartom az álláspontom, hogy szeretem a csajt és én csak annyit akarok ami egy más kapcsolatban is benne van.

2010. szept. 22. 11:42
 50/51 anonim ***** válasza:
70%

Nekem a Kérdező írásaiból és a hozzászólásokból is az tűnik ki, hogy NAGYON sokan valójában nem 2 (azaz kettő) ember belső, személyes ügyének tekintik a párkapcsolatot. Ha abban a kapcsolatban dologra van igény, akkor mit számít az, hogy X dolog "régimódi"? Ha egy pár szereti egymást, akkor egyiküknek miért az számít, hogy "más világot élünk" már, és nem az, hogy mi a fontos a másiknak? Én azt gondolom, hogy ha két ember szereti egymást, akkor teljesen-teljesen-teljesen mindegy, hogy milyen világot élünk, mert maximális tiszteletet adnak egymásnak, azoknak a tulajdonságaiknak, amik "régimódiak".

A "külvilágot" tehát zárjuk ki!

Itt jöhet a kérdés: hol a maximális tisztelet, ha a lány nem fekszik le a sráccal? A lány nem tiszteli a srác igényeit? A válaszhoz gondoljuk végig, mi a szex, mi a "célunk" vele? Azt hiszem, ideális esetben, egy szereteten alapuló párkapcsolatban a szexszel az a célunk, hogy kettőnknek EGYSZERRE okozzunk örömet és éljük át a lehető legmélyebb összetartozásunkat. Ha csak az a célom, hogy nekem jó legyen, mert a másik tartozik ennyivel, akkor önkielégítést végzek (már ha belemegy...). Arra meg ott van Marok Marcsi is. Egy házasságba amúgy szerintem ez (mármint nem a Marcsi) is belefér, hogyha közben, legalább egyszer-egyszer van "igazi" szex. De egy 17 éves szűzlánykától ezt még nem lehet várni, ő még fél, ezért kilátástalan távolságba helyezi a szex időpontját. Egyértelmű, hogy ő az "igazi" szexre vár, annak viszont az elköteleződés és önátadás a feltétele. 3 hónap után ilyen re az ember nem nagyon képes, pláne ha amúgy is tapasztalatlan.

Úgyhogy: türelem, és ha már nagyon bizsereg, barátkozz Marcsival ;)

2010. szept. 22. 14:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!