Hogy reagálnátok ha a szerelmetek 3 hónap járás után bejelentené, hogy a házasságig nincs szex?
Szerintem ezt azért dobta be,mert ha lelépsz akkor nem is szeretted őt és csak dugni akartad volna.Ha most bejelentette akkor még várhatsz 3 hónapot hogy mégis mi lesz,ha semmi változás akkor leléphetsz emelt fővel is.
34F
De könyörgöm, ez nem szeretet és szerelem kérdése, ez természetes igénye egy férfinek, és iszonyatos szemétség ezzel játszani, ezt megtagadni attól, akit állítólag szeretsz! Hihetetlen gusztustalan dolog ezen mérni azt, hogy szereti-e vagy nem. nyilván szereti a férfi, de a szex is nagyon fontos szükséglet, és ha ezt nem adja meg egy nő egy férfinek, akkor ott a nő az, aki nem szereti a férfit, és képes arra, hogy megvonjon egy ilyen fontos dolgot a szerelmétől.
21 / L
A második válaszolóval teljes mértékben egyetértek. Nem kezdhette azzal a kapcsolatát, hogy mikor szexelhettek. És higgyétek el, vannak a mai világban is olyan fiatalok, akik lelkiismeretesen állnak hozzá a dologhoz. Én nagyon becsülöm az ilyeneket, főleg ha nem félelemből, hanem őszinte döntésből gondolják így. Igaz az, hogy egy fiúnak és egy lánynak is természetes vágya a szex. Az "igény"-t túlzásnak mondanám, mert nem halsz bele a szexmegvonásba. Nem kell túldramatizálni ezt a "zsákbamacska" dolgot sem, apró viselkedési jeleken, csókolózáson, pettingen szerintem nagyjából be lehet lőni, kivel milyen lehet a szex, és a társ is tanítható később. Azt döntsd el, hogy
1. Azt szeretnéd, hogy legyen valakid, akitől mindent megkapsz, amire vágysz, többek közt a szexet, VAGY
2. Őt, a mostani barátnődet szeretnéd, olyannak, amilyen.
Ha az első, akkor keress egy másikat, aki lefekszik veled. Ha a második, akkor tartsd tiszteletben, hogy ő ilyen, ezt szeretné, így jó neki, okozz neki ezzel örömet. Nem kizárt amúgy, hogy meggondolja magát egy idő után, bár ez lehet több év is.
ez tök hülyeség, ha csak próbára akar tenni, és nem gondolja komolyan, akkor mondhatná, hogy 18 éves koráig nem akar semmit
ha meg komoly, akkor meg 3 hónap után ki a franc tudja, hogy az illetővel akarja-e leélni az életét? most azt várja, hogy valamikor kérd meg a kezét?
14:04
Te hülye vagy? Milyen teszt? Egy szerelmes ember mit tesztelget, mint valami patkányt a laboratóriumban? Én ha szeretek egy férfit, akkor nem tesztelgetem, mint egy idomított majmot, hanem megadok neki mindent érzelmileg és testileg, amire vágyik. És ezzel egy szerelmes férfi is így van.
Ahol tesztelgetni kell a másik szükségletei megvonásával, az már rég nem szerelemről szól, szóval ha ez egy teszt, az még rosszabb fényt vet a csajra.
Meg eleve milyen szerelem az, ahol az illető nem is érzi a másik szerelmét, és ilyen alantas dolgokkal kell manipulálni?
21 / L
Ha szeretek valakit, jó a szex, jól érezzük magunkat, azon mit kell tesztelgetni, ráadásul egy olyan dolog megvonásával, amitől még intimebb és szorosabb egy kapcsolat? Ennek mi értelme van? A csaj magától is megvonja a szex örömét azzal, akit szeret...
Ráadásul ilyen zsarnokiaskodó módon, hogy "elveszel, apukám, különben nincs szex"
Borzasztó éretlen, buta hozzáállás ez, szerintem ez a lány nem is szeret téged, különben vágyna a testi szerelemre is. És ilyen hülye módon akarja bebiztosítani a kapcsolatát, és zsarolással akarna rávenni a házasságra...
Elképesztő milyen sötét emberek vannak :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!