Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki magyarázza már el légyszi, hogy van ez? Miért?
Miért van az, hogy akik nekem tetszenek, azoknak én soha? Akiknek meg én, azok nekem nem. És ez mindig így van, és már kikészít. Nem rég megismertem egy srácot, iszonyosan tetszik, és amennyire megismertem, tudom, hogy ő végre tökre passzolna hozzám, meg mások is mondták, hogy miylen jók lennénk együtt, de így beszélgetünk és látom rajta hogy kb hidegen hagyom.
Nem vagyok csúnya, sőt... egyáltalán nem vagyok amúgy kibékülve magammal, és kicsit sem érzem magam beképzeltnek, rengeteg mindent megváltoztatnék magamon, de mindenki azt mondja, hogy milyen szép vagyok, meg jófej stb, látom is hogy van, hogy megfordulnak az utcán utánam; sok barátom van, tehát csak nem lehetek szarfej sem annyira :D tehát még arra sem tudom ráfogni, hogy biztos a viselkedésemmel van valami és ezért lehet ez.
Minden kapcsolatom maximum 2-3-4 hónapig tartott, mert összejöttem velük, mert oké, hát majd meglátjuk, hátha megszeretem. De nem. És akik nekem tetszenének, azoknak valahogy én soha, és már tényleg kicsit kezd elszomorítani a dolog
:D sosem írnék egyébként senkinek csak így random, hogy na ismerkedjünk meg:D
(mellesleg a helyesírása miatt már bukta is:D kikészít, ha valaki nem tud helyesen írni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!