Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki magyarázza ezt meg nekem! Érti ezt valaki?
"Nem vagyok szerelmes de több vagy mint egy barát. Nem érdekel a kapcsolatunk, de közben szeretek veled találkozni mert jó veled. De közben szeretnék csajozni, de közben téged hívlak fel ha van valami."
Elvitt vidékre egy hétre. De a szüleinek és a barátainak nem mondja el, hogy tarjuk a kapcsolatot. Ha tudja hogy nem futhatunk össze senkivel azonnal a kezemért nyúl, és ölel, és csókolni akar, ha esetleg bárki megláthat, akkor csak sétálunk egymás mellett.
Azt mondja csak a nőt látja bennem, mégis van hogy babusgat.
És azt mondja, hogy köztünk már sosem lesz semmi, mert nem én vagyok neki az igazi, közben pedig a két hónappal későbbi szülinapomat tervezi.
Ő 24.Másfél évig voltunk együtt. Két hónapja szakított velem.
23L
addig kicsit hülyén nézett ki ezaz egész amíg nem értem a szöveged aljára:
"Másfél évig voltunk együtt. Két hónapja szakított velem. "
Szóval! :) vajon miért???
talán azért mert mások előtt büszke akar lenni, és nem akarja h lássák h még mindig szeret téged??
Noss igen! Ez a válasz!
Az meg h azt mondja h ti már soha nem lehettek együtt....az egy kamu duma, amikor rájön a 10 perc és áll neki és nem lesz más akkor majd felkeres téged azzal a szöveggel, h : "jajj édes kicsi egyetlenem szeretlek, a szívem darabja vagy" (valami ilyesmi)
Ez egy szoknyapecér. Már csak szexre vagy jó neki. Szégyell a szülei előtt, komolyan? Legyen már egy kis büszkeséged és küldd el ezt az idiótát a fenébe, mielőtt elkapsz tőle valamit.
Szerintem tudod mi a helyes döntés és miért tetted fel a kérdést, csak arra vártál hogy valaki megerősítsen benne.
Én vagyok a második nő az életében, és sosem csalt meg. S azóta sem volt senkije. Mondja hogy ismerkedni akar, de nem ismerkedik senkivel.
Azt mondja azért nem mondja el, mert bizarr ez az egész köztünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!