Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt a kérdést érti egy férfi? : Férfiasnak érzi magát, amikor "azért se" érzése van amikor nem jogos?
megbántott. így nem jelentkeztem nála. erre cserébe napokig fel sem hívott. aztán közölte, hogy csak viszakaptam, hogy nem hívtam.
Megkérdeztem tőle, hogy ha jelentkezett volna akkor nem érezte volna magát férfinek? és ha úgy, hogy megbántott én jelentkeztem volna azok után, akkor az lett volna a nőies?
nos, ez eljut egy férfi agyáig, aki olyan szinten van, hogy ha nem hív, én akkor azért se?
szóval érthető, amit kérdeztem?
még mindig nem reagált...
Az én párom is ilyen, meghal, őrlődik mikor összeveszünk, de nem hív fel. De persze én is vagyok olyan makacs, hogy nem hívom, így már ketten szenvedünk, a két lökött :-)
Nálunk általában ő hív előbb, mert én tovább bírom az önkínzást :-)
30/N
bocsi, most láttam, hogy van végre válasz
csak a fenti kérdésem, amit a páromhoz intéztem, nem tudom hogy felfogja e.
azt értem miért ilyen, hogy nem válaszol. meg ego, meg ilyesmi. de egy kapcsolatban ez rém gyerekes.
szóval a kérdésem hatásával nem vagyok tisztában. hogy felfogja e, elgondolkodik e magán...
Nem fogja fel.Azért férfi.Felsőbbrendűnek érzi magát és azt hiszi,hogy neki kell megváltoztatni Téged.
És hiába fogod elmagyarázni,nem fogja érteni.És ezt most komolyan mondom,hogy nem érti meg,és nem azért,mert csöökentképességű.
"azt hiszi,hogy neki kell megváltoztatni Téged. "
pontosan erről megy a balhé!
jeleztem neki, hogy folyamatosan meg akar változtatni. elegem van. nagynehezen kibékültünk, aztán megint beszólt, hogy mit és miket csinálok rosszul.
tudja, hogy megbántott, mert először lereagáltam, hogy látom, ugyanott tartunk, ahol eddig, szánalmas. és csak ezután nem írtam.
tehát igenis tudta mi bajom
reagált.
szerinte semmiféle megbántás nem volt.
amiket kér tőlem, szerinte az rém természetes dolog.
és hogy mi a nőies, abba inkább bele se menjünk.
szóval megint le vagyok oltva...
Ez a kapcsolat nem fog működni,mert mindketten "felsőbbrendűek " akartok lenni.Megmondani a másiknak,hogy mit csináljon,vagy mit ne. Ha nem jöttök rá magatoktól,hogy elfogadni kell a másikat társnak és nem leigázni,megváltoztatni,akkor ez sajnos nem fog működni.
Tapasztalat.És sajnos erre nem minden férfi alkalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!