Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezt a kérdést érti egy férfi?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt a kérdést érti egy férfi? : Férfiasnak érzi magát, amikor "azért se" érzése van amikor nem jogos?

Figyelt kérdés

megbántott. így nem jelentkeztem nála. erre cserébe napokig fel sem hívott. aztán közölte, hogy csak viszakaptam, hogy nem hívtam.

Megkérdeztem tőle, hogy ha jelentkezett volna akkor nem érezte volna magát férfinek? és ha úgy, hogy megbántott én jelentkeztem volna azok után, akkor az lett volna a nőies?

nos, ez eljut egy férfi agyáig, aki olyan szinten van, hogy ha nem hív, én akkor azért se?

2012. ápr. 22. 19:40
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

én csak önmagam védem a "leigázástól" nem felsőbbrendű akarok lenni

mindig azt érezteti velem, hogy nem felelek meg neki, hol ebben, hol abban.

önbizalmam sincs már.

pont itt javasolták egyszer, hogy nekem kell kiállnom önmagamért.

most, hogy kiállok, meg az se jó...

2012. ápr. 22. 21:06
 12/12 anonim ***** válasza:
Hát....nem ez az ember az,aki holtomiglan,holtodiglanfog a tenyerén fog hordozni. Vagy leülsz vele,beszélni,hogy nem leigázni kell a másikat,hanem elfogadni,vagy keress mást.
2012. ápr. 22. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!