Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent? Valaki magyarázza meg! Én ezt nem értem.
Figyelt kérdés
"szeretek veled találkozni, de közben nem érdekel a kapcsolatunk, mert nem akarok, de közben jó veled, közben meg szeretnék csajozni, közben meg azért téged hívlak fel, ha van valami"
aki mondta egy 24ésves srác
én 23 vagyok
másfél évig voltunk együtt, 2hónapja szakítottunk, de igazából azóta is együtt vagyunk csak nincs kimondva...
2012. máj. 9. 14:47
1/6 anonim válasza:
Szerintem azt jelenti, hogy jó ha valakivel tud találkozni meg ilyenek, ha akadna neki valaki más, akkor nem találkozgatna veled. Túlságosan megszokta, hogy van párja, ezért is érzi azt, hogy szeret veled találkozni, viszont nem is szeretné folytatni (mert azt mondta nem érdekli). Nem tudja igazán, hogy mit akar, mert teljesen ellentétesek a gondolatai.
2/6 anonim válasza:
még kötődik hozzád, az biztos. de az esze már szakadna el és új kalandokra vágyik.
3/6 A kérdező kommentje:
én még szerelmes vagyok belé :(
annyira szeretném tudni mi lesz ennek a vége?!
2012. máj. 9. 14:56
4/6 anonim válasza:
sírás lesz a vége. Csak lelki szemetes vagy, és ha befuccsol nála a csajozás visszatér hozzád amíg újra meg nem jön a kedve,
5/6 anonim válasza:
14:59-esnek igaza van. Ha annyira szereted, beszéld meg vele, állítsd döntés elé, fontos: mondjátok ki, hogy együtt vagytok-e. Ha nem kapsz egyértelmű választ arra, hogy folytassátok, teljesen feleslegesen pazarlod rá az idődet. A magad érdekében fordíts neki hátat, ha nem akarsz magadnak több szívfájdalmat. Ha mégis folytatná, akkor meg mondjátok ki. De kétségek között semmiképpen se folytasd. (Első voltam)
6/6 anonim válasza:
Ne haragudj, hogy ilyen durván mondom, de csak egy biztos punci vagy az életében (kiegészítve azzal, hogy esetleg házimunkát is végzel rá, ebbe nem látok bele).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!