Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

VALAKI MAGYARÁZZA MEG! A lányoknak az jön be ha bunkó egy fiú?

Figyelt kérdés

17 éves fiú vagyok.

Nem akarom fényezni magam,de téll nagyon jófej vagyok mindenkivel,a lányokkal is. A lányokat vszont 1általán nem érdeklem pedig nem vagyok csúnya gyerek...

Én ink visszahúzódós vagyok,semmi buli,de azért lehet hülyéskedni velem is :)

Azt tapasztaltam,hogy van egy nagyon csöves,tróger gyerek aki full bunkó,paraszt gyökér... csak k_úrásra kell neki egy lány másra nem.

És egyszerűen tapadnak hozzá a lányok :O

Beszéltem egy 22 éves lány barátommal és azt mondta,hogy neki az jön be ha egy fiú bunkó :O Aki jófej az nem érdekli..

EZ MILYEN LOGIKA ????????????????

2011. febr. 15. 21:33
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Annyi ilyen kérdés van már, miért nem keresel rá? wááá
2011. febr. 15. 21:34
 2/18 anonim ***** válasza:
Hülye logikaXD Ne keress rá magyarázatott. Egy bunkó pasi kell nekik és kész, aztán meg a jó után sír, hogy miért nincs egy rendes pasi se. Fura női gondolkodás, de talán a rossz fiúkat akarják betörni vagy mi, mert valójában nem szeretik a bunkókat. Vagy ha igen akkor a nő se különb:)
2011. febr. 15. 21:37
 3/18 anonim ***** válasza:

Alapjáraton én is a bunkókra bukom.. Valahogy annyira beindítanak, és olyan férfiasnak érzem ettől őket.

AZONBAN

A barátom, akivel 1.5 éve együtt vagyok hát eléggé más.. Nem mondom, hogy iszonyat kedves meg stb., de szöges ellentéte a bunkó-trágár srácoknak, és hihetetlenül szeretem még a mai napig is.

2011. febr. 15. 21:39
 4/18 Futurare ***** válasza:
A sörhas, a hot-dogzabálás, és a böfögés is, de nem hiszem, hogy azt az arcodba kívánod....
2011. febr. 15. 21:43
 5/18 A kérdező kommentje:

akkor örökre meg vagyok pecsételve mert nem vagyok bunkó

Am még 1 kérdés:

Akkor azért nem kellek nekik mert rajtam már nincs mit betörni ???

2011. febr. 15. 21:46
 6/18 anonim ***** válasza:

Az értelmesebb női rétegnél alapból kifejlődik ez a dolog ,azonban azok a fajták akiket te is említesz. Nos ők is előbb utóbb rájönnek hogy sem a nyalizós "alfahím papucsállatkák" sem a "bunkó gyökerek" akiket te említesz nem ők az érték hanem azok a fajta férfiak akik megbecsülik a nőket. Előbb utóbb rátalálsz az igaz szerelemre biztos ;) vagy ő talál rád :P

18/F

2011. febr. 15. 21:48
 7/18 A kérdező kommentje:
Köszi ez jól esett :)
2011. febr. 15. 21:55
 8/18 anonim ***** válasza:
komoly suliba járhatsz. Megnyugtatlak, egyedi az eset. Azért nem mindegyik lány olyan, amilyennek te gondolod. 20+ éveen meg amugy is benő a feje lágyuk, előbb nem.
2011. febr. 15. 22:05
 9/18 anonim ***** válasza:
Ne légy már ennyire elkeseredve, fiatal vagy még és igen rád fog találni az igazi :D de ahhoz hogy rád találjon több nem igazi fog megtalálni vagy te keresgélsz és te találod meg ezeket akik nem hozzád valók, mindenki keresi az igazit még 40felett is akár és ráfog találni. Te is keresgélj, megmondom most is, hogy ismerkedj :) Nembaj, ha csalódsz bennünk, tapasztalat szerzésként tökéletes, de mondom nem szabad elkeseredni ezen, jó fej vagy, nem beszélgetnék akkor veled, maiért meg bocs, de félreértettél szerintem. AZ én esetem más kicsit és ezt te is tudod.
2011. febr. 15. 22:21
 10/18 A kérdező kommentje:
Ezt most kinek mondod ??? :D
2011. febr. 15. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!