Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
VALAKI MAGYARÁZZA MEG! A lányoknak az jön be ha bunkó egy fiú?
17 éves fiú vagyok.
Nem akarom fényezni magam,de téll nagyon jófej vagyok mindenkivel,a lányokkal is. A lányokat vszont 1általán nem érdeklem pedig nem vagyok csúnya gyerek...
Én ink visszahúzódós vagyok,semmi buli,de azért lehet hülyéskedni velem is :)
Azt tapasztaltam,hogy van egy nagyon csöves,tróger gyerek aki full bunkó,paraszt gyökér... csak k_úrásra kell neki egy lány másra nem.
És egyszerűen tapadnak hozzá a lányok :O
Beszéltem egy 22 éves lány barátommal és azt mondta,hogy neki az jön be ha egy fiú bunkó :O Aki jófej az nem érdekli..
EZ MILYEN LOGIKA ????????????????
Alapjáraton én is a bunkókra bukom.. Valahogy annyira beindítanak, és olyan férfiasnak érzem ettől őket.
AZONBAN
A barátom, akivel 1.5 éve együtt vagyok hát eléggé más.. Nem mondom, hogy iszonyat kedves meg stb., de szöges ellentéte a bunkó-trágár srácoknak, és hihetetlenül szeretem még a mai napig is.
akkor örökre meg vagyok pecsételve mert nem vagyok bunkó
Am még 1 kérdés:
Akkor azért nem kellek nekik mert rajtam már nincs mit betörni ???
Az értelmesebb női rétegnél alapból kifejlődik ez a dolog ,azonban azok a fajták akiket te is említesz. Nos ők is előbb utóbb rájönnek hogy sem a nyalizós "alfahím papucsállatkák" sem a "bunkó gyökerek" akiket te említesz nem ők az érték hanem azok a fajta férfiak akik megbecsülik a nőket. Előbb utóbb rátalálsz az igaz szerelemre biztos ;) vagy ő talál rád :P
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!