Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Valaki magyarázza már meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki magyarázza már meg könyörgöm! Ha valaki párkapcsolatban él, hogy tud lefeküdni egy másik emberrel?

Figyelt kérdés
Konkrétan az érdekel, hogy sok ember évekig próbálkozik, hogy legyen valakije, sőt akár egy dugás is. Erre, akinek van párja, az gond nélkül félrekúr. Nemtől függetlenül. Ez mégis hogy a francba működik?
2010. nov. 12. 18:47
 1/8 anonim ***** válasza:

volt egyszer egy pasim. a lelkemet kitettem érte, úgy éreztem, hogy minden tőlem telhetőt megteszek, hogy működjön a kapcsolat. aztán jött valami megérzés, hogy valami nem stimmel. hát kutakodtam a telefonjában. egy csaj meztelen képeket küldözgetett neki, és a híváslistán is elég sűrűn ott volt a nő neve. kiderült, hgoy nem lehetett közöttük semmi, mert a csaj nagyon messze lakott. de ez már akkor is megcsalás. az biztos, hogy ha közelebb lettek volna egymáshoz, megcsal fizikailag is.

amúgy nem tudom a kérdésedre a választ, csak ez a kis sztori jutott eszembe.

2010. nov. 12. 18:57
 2/8 anonim ***** válasza:
úhy hogy hiányzik vmi
2010. nov. 12. 19:07
 3/8 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy egyes baromi okos embertársainknak a szex nem több pusztán valami ösztönös ürítésnél, és természetesnek veszik, hogy akárkivel csinálhatják, aki épp ráér. Sőt, még leszólják azt, akinek van becsülete...
2010. nov. 12. 19:16
 4/8 anonim ***** válasza:
Úgy, h nem szereti a párját.
2010. nov. 12. 19:22
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
ha hiányzik valami, akkor keressen mást. Ne k*rjon félre mert az szemétség... De mit várunk, az ember alapból az.
2010. nov. 12. 19:23
 6/8 A kérdező kommentje:

Jó, én azzal tisztában vagyok, hogy undorító dolog.

Az a kérdés lényege, hogy egy egyedülálló férfinak miért nehezebb lefeküdni egy nővel, mint egy kapcsolatban lévőnek félrekúrni? Annyira igazságtalan...

2010. nov. 12. 19:25
 7/8 anonim ***** válasza:
úgy h a fiúnak feláll
2010. nov. 12. 19:27
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert eleve annak van több esélye párkapcsolatra is meg szexre is, aki jobban néz ki.
2010. nov. 12. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!