Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki magyarázza már meg könyörgöm! Ha valaki párkapcsolatban él, hogy tud lefeküdni egy másik emberrel?
volt egyszer egy pasim. a lelkemet kitettem érte, úgy éreztem, hogy minden tőlem telhetőt megteszek, hogy működjön a kapcsolat. aztán jött valami megérzés, hogy valami nem stimmel. hát kutakodtam a telefonjában. egy csaj meztelen képeket küldözgetett neki, és a híváslistán is elég sűrűn ott volt a nő neve. kiderült, hgoy nem lehetett közöttük semmi, mert a csaj nagyon messze lakott. de ez már akkor is megcsalás. az biztos, hogy ha közelebb lettek volna egymáshoz, megcsal fizikailag is.
amúgy nem tudom a kérdésedre a választ, csak ez a kis sztori jutott eszembe.
Jó, én azzal tisztában vagyok, hogy undorító dolog.
Az a kérdés lényege, hogy egy egyedülálló férfinak miért nehezebb lefeküdni egy nővel, mint egy kapcsolatban lévőnek félrekúrni? Annyira igazságtalan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!