Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
VALAKI MAGYARÁZZA MEG! A lányoknak az jön be ha bunkó egy fiú?
17 éves fiú vagyok.
Nem akarom fényezni magam,de téll nagyon jófej vagyok mindenkivel,a lányokkal is. A lányokat vszont 1általán nem érdeklem pedig nem vagyok csúnya gyerek...
Én ink visszahúzódós vagyok,semmi buli,de azért lehet hülyéskedni velem is :)
Azt tapasztaltam,hogy van egy nagyon csöves,tróger gyerek aki full bunkó,paraszt gyökér... csak k_úrásra kell neki egy lány másra nem.
És egyszerűen tapadnak hozzá a lányok :O
Beszéltem egy 22 éves lány barátommal és azt mondta,hogy neki az jön be ha egy fiú bunkó :O Aki jófej az nem érdekli..
EZ MILYEN LOGIKA ????????????????
Kedves kérdező!
Van egy középút. A csinos nők azért nem törődnek a nagyon kedves, alapból odaadó srácokkal, mert velük kb MINDEN SRÁC ILYEN. Ezért ha látják hogy valaki férfi a talpán, és nem nyalizik nekik, akkor ahhoz kezdenek el vonzódni.
Ezért amikor megismersz egy lányt, vagy odamész hozzá, és tetszik neked, az ismerkedés során legyél egy kicsit pimasz, egy kicsit incselkedj vele, és közben éreztesd vele, hogy itt most te vagy a férfi és ő a nő, és neked ő ebbéli minőségében érdekes. És ha már összejött a csaj... Utána már lehetsz vele kedves, gondoskodó, stb, mert akkor már szeretni fog.
Itt szerintem nem arról van szó, hogy a kérdező papucs, hanem egyszerűen normális és nem trágár meg bunkó. Én is hasonló cipőben járok, de úgy ahogy előttem írta valaki, én sem vágyom rá, hogy egyből szexuális vágyakat keltsek egy lányban. Szerintem az igazi szerelem lassan alakulhat ki, méghozzá úgy, hogy nincs erőltetve ez az "én férfi, Te nő és mi most párkapcsoalti céllal ismerkedünk" dolog. Majd kialakul, ha adottak a feltételek, ezen kár is görcsölni (de tudom, hogy rossz érzés). Logikát ne keress benne, mert nincs, bár biztos erre is akad valami ösztönös magyarázat. Fogd fel úgy, hogy gyors numerához meg egy felszínes kapcsolathoz bunkóság meg ilyen lenézés kell, egy egészséges párkapcsoalthoz pedig megértés, kedvesség, udvariasság. :)
19/F
Nekem azok a fiúk tetszenek, akikben van legalább egy kis hülyeség. Nem pontosan úgy értem, hogy a bunkó srácok az adoniszok, meg minden, csak azt mondom, hogy legyen egyszerre jófej és néha tudjon nagyban hülyülni. :)
Próbálj egy pickét változtatni. Néha hétvégenként menj el egy buliba, ha valaki meghív, és bulizz egy jót.
az hogy jófej nem jelenti azt hogy bunkó
legyél a lányok előtt max egy kicsit oltogatós de azt is viccesen
amugy meg mindenkinke más jön be szóval próbálj meg egy max két csajra rátekerni és őket ismerd ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!