Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Na, ezt magyarázza el valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na, ezt magyarázza el valaki nekem (facebook téma, többi lent)?

Figyelt kérdés

Szóval ott kezdődött h megismertem egy lányt(egy évvel alattam lévő osztályba jár) még Decemberben, a suliból ismertem, egyik szünetben odajött hozzám,és megkért ,h nem segítenék e neki a házijában,én pedig gondolkodás nélkül igent mondtam,miért is ne. Nos így jót beszélgettünk,és elkezdtünk egyre többet találkozni,meg chaten is írtunk egymásnak elég sok mindent. DE nem volt köztünk semmi,legalábbis részemről semmi,de szerintem részéről se volt semmi. Aztán eltelt egy hónap,és egyszer csak azt vettem észre,h elkezdett furán viselkedni,kerülni, én meg nem értettem,h miért(?). Én továbbra is ugyanúgy kerestem a társaságát,majd egyszer véletlenül észrevettem,h a facebookon az van kitéve neki,h "kapcsolatban",ez pedig eléggé összezavart,ugyanis soha nem mondta,h lenne valakije, velem pedig még csak haverok voltunk,semmi nem volt köztünk. Nagyon fura volt ez nekem,de így már értettem,h miért kerül. Mindenestre én nem zavartattam magam, ugyanolyan maradtam vele,mint korábban,megmaradtam vele haveri szinten,de már egész más volt,sokkal jobban visszahúzódott, és bezárkózott,én meg nem értettem h miért. Amint kicsit is közeldni próübáltam hozzá,mindig hárított. Végül nagy nehezen elértem,h visszazökkenjen a haveri kapcsolat,bár igaz,valami vibrálás mindig volt köztünk...Az persze sosem fog kiderülni,h kivel volt kapcsolatban(ha egyáltalán volt valakivel), mivel most a minap amikor ránéztem az adatlapjára,már nem volt kitéve,leszedte. Viszont azóta h leszedte,teljesen levegőnek néz,kb. mintha velem lett volna kapcsolatban,és most mintha szakított volna velem,annyira feltűnően leszar. Csak azért nem értek ebből az egészből semmit,mert soha nem volt köztünk SEMMI!!! Valaki el tudná nekem magyarázni,h egész pontosan mi a fenét akart ez a csaj??? Mire volt ez jó neki? Ha tetszettem neki,miért nem mondta meg? Ha meg akart tőlem szabadulni,miért nem mondta meg? Mire volt jó ne ki ez a facebookon való szarakodás?

17/F

2012. ápr. 2. 08:55
 1/8 anonim ***** válasza:

Én csaj vagyok... de halvány lila gőzöm sincs.

Lehet játszani akarta az elérhetetlent, hogy jobban tapadj rá, csak nem vetted a lapot. De tényleg nem tudom.

Szerintem hagyd te is a lányt. Ha akar valamit keres.

2012. ápr. 2. 08:59
 2/8 A kérdező kommentje:
Bevallom,egy kicsit megtetszett a lány, de nálam ez a játsszuk az elérhetetlent nagyon nem jön be, épp ellenkezőleg, kiábrándít, én az őszinteséget és az egyenes beszédet szeretem,ha velem valaki így játszadozik,azzal már csak azért se fogok kapcsolatot létesíteni!
2012. ápr. 2. 09:01
 3/8 anonim ***** válasza:
Túl hosszú és már a kérdésben ott van a facebook. FAIL.
2012. ápr. 2. 09:06
 4/8 anonim ***** válasza:
az ilyen hülye kislányokat jobb kerülni
2012. ápr. 2. 09:08
 5/8 anonim ***** válasza:

amire én tippelek:

összejött egy sráccal, és hogy ne legyen féltékeny ezért probálta tartani tőled a távolságot, de mivel ezt nem tisztázta veled, és kerested a társaságát így a pasi féltékeny volt és ezért szét mentek (vagy nem lett belőle semmi) és ezért most haragszik rád....

ez az egyik lehetőség a 230 közül :D

2012. ápr. 2. 09:12
 6/8 anonim ***** válasza:
Eléggé elb@szarintottad a dolgot sajnos. Ha egy csaj megkér, hogy segíts neki a házijában, vagy hagy várja meg a buszt Nálad, akkor egyből fel kell vinned magadhoz és megdolgozni. Nem a facebook-on viccelődni, meg hasonlók.
2012. ápr. 2. 09:15
 7/8 anonim ***** válasza:

nekem is volt már kiírva, hogy kapcsolatban, de mégse voltam úgy, csak féltékennyé akartam tenni valakit.

nem tudom mi történhetett a lánnyal, de valami látszólag nagyon felzakhatlatta. mondd neki hogy benned megbízhat stb és ne zaklasd ezzel a facebookos témával ezután többet. ha el akarja mondani akkor úgyis elfogja előbb utóbb

2012. ápr. 2. 17:09
 8/8 anonim válasza:
sztem is jatszotta az elerhetetlent.. vagy azt varta h lepj vmit mert azt hitte tetszik neked. vannak ilyen libak..
2012. ápr. 3. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!